Михаела от "Игри на волята" призна всичко за Джаферович ВИДЕО

Михаела от "Игри на волята" призна всичко за Джаферович ВИДЕО

След последния лайф изненадващо от "Игри на волята" си тръгна Михаела, която мнозина сочеха не само за сигурен финалист, но дори и за победител в тазгодишното четвърто издание на риалити формата.

Чаровната брюнетка, която е луда фенка на екстремните преживявания, направи много силна игра и накара всички на Арената да я уважават заради отдадеността в битките и в отношенията извън тях. Това, което споделя тя часове след отпадането си, със сигурност ще провокира редица коментари оттук нататък.

Ралица от "Игри на волята" изплака мъката си! Боли я, че...

"Искам да си запазя хубавите спомени, а другите да оставя зад гърба си. Не се сърдя на никой в игри, макар че някои момичета се обърнаха срещу мен. Искаше ми се женската коалиция да продължи докрай, но все пак така са решили другите", сподели Мишето пред Гала в "На кафе".

Приятелят на красавицата се оказал най-изненадан от всички, когато я видял, защото бил повече от сигурен, че именно тя ще е големия победител в шоуто. А за всички, които си мислят, че напрежението между Михаела и Жени Джаферович в шоуто, ще се пренесе и извън него, Михаела отвръща, че двете са в нормални отношения и напрежението е останало в миналото.

Виктория и Джаферович от "Игри на волята" разяриха мрежата, сравненията са брутални! СНИМКА

Риалити героинята призна още, че с Ралица са създали хубаво и силно приятелство, продължават да са все така близки и много често се виждат./show.blitz.bg

Коментирай