Ралица от "Игри на волята" изплака мъката си! Боли я, че...

Ралица от "Игри на волята" изплака мъката си! Боли я, че...

След последната елиминационна битка,  отношенията между участниците в племето нa Безстрашните определено ще се влошат.

Броени седмици преди финала на предаването коалицията на жените при жълтите рязко се разпадна, което доведе до отпадането на Михаела.

Ралица е сред малкото в племето, които успяха да се сприятелят истински с Михаела. Точно затова блондинката сподели трогателен пост в социалните мрежи, в който обясни, че това е най-трудният момент досега в Игрите за нея.

"Михаела беше за мен истински приятел,  който не ме предаде до последно! Приятел, с който споделях всичко! Тъжно ми е, че играчи като нея напускат играта, а други, които минават между капките, са още в нея. Тъжно е, че допуснахме да ни изиграят и да я изпратят на Арената срещу толкова силен играч като Георги! Тъжно ми е, че сега оставам сама и ще трябва да се климатизирам в тази среда без нея.", допълни тя в личния си Instagram профил./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 31.10.2022 9:09

Михаела сама си е виновна като не прие предложението на Чакалов за коалиция-Филип, Чакалов, Ралица и Михаела, а отиде и изтропа това на Джаба-ферович.Сега си плати.

Къса

Къса 01.11.2022 17:29

ми се сърцето, а и не проумявам. Как се казва тоз сеир? Игри на волята или игри на подлостта? Колко души печелят на финала? Един, всички или само продуцента?