Мис България пострада във "Фермата", карат я в болница

Мис България пострада във "Фермата", карат я в болница

Контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички във "Фермата". Мис България Нанси Карабойчева пострада в битка за бързина и концентрация, и моментално беше откарана в болница, а травмата съкруши не само нея, но и съотборниците й от "Канатица".

Блондинката, която навремето е тренирала волейбол, скочи от високо по време на изпитание за бързина и концентрация, приземи се накриво върху глезена си и извика от болка. Секунди по-късно стана ясно, че не може да се изправи на крака и на терена пристигна лекар.

Желязната вдовица от "Фермата" преживяла брутално отвличане

"Коляното е усукано жестоко, отиваме да направим снимка", отсече медикът, а пострадалата беше натоварена на носилка и замина към лечебно заведение.

Фолкпевицата Неделина пред БЛИЦ след "Фермата": Излязох победител, а всички очакваха да не знам нищо!

Самата Нанси прие тежко травмата, защото не е ясно кога и как ще се върне в риалитито. "Рева от яд, не от болка! Искам да я вземете тази игра!", каза тя на съотборниците си от "Канатица". Тимът й обаче падна от "Елбетица" и обвини за загубата си операторката в кол център Иванка, която се забави по трасето.

След поражението си червените се върнаха с увесен нос в мизерните условия на "ада", а зелените заживяха нашироко в "рая"./show.blitz.bg

Коментирай

фцхд

фцхд 29.09.2023 21:58

Това е по-добро от всяка виагра.