Лефтеров срина Мирела със земята, говори открито за флирта й с Валери

Лефтеров срина Мирела със земята, говори открито за флирта й с Валери

Снощи приключи поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България“, а резултатът е ясен. Със сълзи в очите Димитър Лефтеров се раздели с предаването.

На финала видяхме, че с Мирела, която е негова бивша приятелка, си размениха не особено ласкави реплики. Всички се надяваха, че могат отново да се съберат, но след последните случки това изглежда невъзможно. Или пък не?! Лефтеров разкри истината за чувствата си към Мирела и коя е най-голямата му любов. 

"Имаше някакво пренасочване на вина от страна на Джаферович към мен, свързано с отпадането на Мирела. Някак си се измиха приятелски ръцете с това, че тя взе решение да я изпрати на битка. След това аз бях упрекван – защо не съм я защитил. Това са абсолютно безпочвени упреци и аз не ги приемам. Смятам, че никой на никого не е длъжен. Както имаше въпроси към Фифо – защо не си използва грошовете, за да ме спаси. Това е игра, в която всеки играе за себе си. Вече сме много близо до финалите. Той защити честта ми, за разлика от Мирела", категоричен е той. 

"Много сме далеч като индивидуалност, като възпитание и като цели. Вярвам, че и тя е добър човек и се стреми към най-хубавото за себе си. Тя има нужда да вземе своето и й пожелавам най-доброто. Но то е много различно от това, което виждам за себе си занапред", казва той за бившата си. 

"С Валери се чуваме често. Реално той беше човекът, който след като излязох навън, пръв ме потърси. Звънна ми, за да ми обясни всичко. И за да ми се извини заради ситуацията, в която сме изпаднали и тримата. И наистина, когато казва, че за него съм ценен приятел и би искал да има човек като мен в живота си, той го има предвид. Мирела също ме потърси след Игрите, но искаше да й направя услуга", обясни той любовния триъгълник, в който неволно бе въвлечен в шоуто./show.blitz.bg

 

Коментирай

Макара и половина

Макара и половина 12.11.2022 14:41

Какви титани на мисълта, какво душеприказване, какъв извор на мъдрост! Уверих се, че съм боклук, както ми казва жена ми след всеки епизод!

Близ

Близ 12.11.2022 14:42

дори за идиоти не ставате!

Бау бау

Бау бау 12.11.2022 14:44

А котето й казва ли мяу мяу. Готово ли е за сутришно причесване?

Миреля

Миреля 12.11.2022 23:24

тъпо парче .Точно тя изпрати Валери на илиминация по нареждане на Джаба феровица и ни лиши от Атрактивен играч в началото още :( Сега ни облъчват с монолозите на отврат Джаба ...вместо да има весели приключения с Валери . Тъпо парче миреля ,

Бина

Бина 13.11.2022 14:48

Стига с Джаферович тя не ми е за пример! Мразя злобата,лицемерието , подлостта!

........па

........па 14.11.2022 11:00

Всички зрители видяха флирта на Мирела с Валери.Също видяха,че тя се самопредложи за капитан за да не изпуснат с Джаба-ферович двата глас,но не очакваха елиминация на капитан.