Култово ВИДЕО показа новите звездни участници в "Сървайвър"

Култово ВИДЕО показа новите звездни участници в "Сървайвър"

Както вече стана ясно, новият сезон на екстремното риалити "Сървайвър" стартира след по-малко от месец, а изненадите този път ще са повече от очакванията на зрителите.

Спокойно можем да определим тазгодишнито издание като сезон на промените, защото това, което продуцентите са предприели, ще шашне дори и най-заклетите фенове на формата. По традиция най-голямо внимание провокират участниците, които този път ще са много звездни, нищо общо с каста в предишни сезони.

Божана Кацарова за "Сървайвър": Може да ме очаквате с пълна сила!

Вече е факт и първия трейлър за новия сезон на "Сървайвър", който предизвика бързо вълна от колоритни коментари в мрежата! 

Разбира се, участието на Благой Георгиев е сред най-обсъжданите в социалните мрежи. "Да бяха вкарали всички майки на децата на Благой и новата му, ей тогава щях да го гледам", гласи една от първите реакции под видеото. А в друга се казва: "Надявам се сте взели цял отбор стилисти, коафьори, маникюристи, козметици и зъболекари, че ако на Джийзъса му се вчупи нокътче, има нужда от микроблейдинг или случайно му потъмнеят леко зъбите, да реагирате своевременно."

Ето коя фолк дива влиза в "Сървайвър" СНИМКА

"Това ще е нещо между Биг Брадър и Сървайвър. Пълна пародия!", гласи още един от по-любопитните коментари за новия сезон на формата./show.blitz.bg

Коментирай