Божана Кацарова за "Сървайвър": Може да ме очаквате с пълна сила

Божана Кацарова за "Сървайвър": Може да ме очаквате с пълна сила

Звездите участници в новия сезон на "Сървайвър" са ясни, а сред тях на всички им прави впечатление Божана Кацарска. Кулинарката, която спечели "Мастър шеф", ще се пробва в още едно риалити, но феновете на шоуто отсега й вещаят провал. 

Най-запалените почитатели на шоуто смятат, че готвачката не е физически подготвена и няма място сред останалите тренирани и добре изглеждащи участници. След като от бТВ обявиха всички популярни участници, Божана написа доста интересен статус в социалните мрежи. 

"След завършването на survival Ibiza, survival Tulum и много други места за оцеляване по света, наричат това абсолютно риалити шоу сбогом за няма нужда да споменаваме, че ще бъде “ДА НЕ ИЗПУСНЕШ ЕПИЗОД БРАТЛЕ” ! Както обикновено може да ме очаквате в ПЪЛНА СИЛА. 50 нюанса ориз.... Хайде", закани се тя. 

 

Мненията засега са, че Божана ще бъде по интригите и скандалите, а останалите ще я носят на гръб в игрите, когато има силова част. Но близки до Божана издадоха, че в последните години доста се е променила и е започнала да тренира, което ще си проличи по време на игрите в шоуто. Все пак никой не храни големи надежди, че ще се застои дълго в "Сървайвър". 

Божана е напът да бие Ваня Джаферович по брой покорени формати. Тя е един от големите победители в "Мастър шеф", след това се пробва и във "ВИП Брадър", а сега е успяла да се намърда и в "Сървайвър". В мрежата се шегуват, че от есента може би ще я гледаме и в "Маскираният певец", а защо не и в "Като две капки вода"./show.blitz.bg

Коментирай

КЪНЮ

КЪНЮ 23.01.2023 13:46

Дядо да я барне за мазното клиторче......

hehe

hehe 23.01.2023 20:33

няма кой да бие ванята по показване по тИлИвизора! Момичето поне има професия и умения, та не ги сравнявайте двамата.

Капитана

Капитана 24.01.2023 1:04

Да направим залагания колко човека ще я дънят от двете племена барабар с операторите.Ще участва и още по голяма наркоманка от нея, нашарена с татуси курветина Татстонер, е там вече ще намажат и туземците, че и няколко горили в джунглата!

Джи

Джи 24.01.2023 10:42

Ебливата готвачка ще отива да на острова да опърди…

ха ха Хо

ха ха Хо 24.01.2023 11:15

Това не е оригиналният ''Сървайвър''.Това е турско менте,сапунка от Капаль чарши на турски продуцент.Затова и събрал утайките на обществото,тип биг брадър сеир.