Ето коя фолк дива влиза в "Сървайвър" СНИМКА

Ето коя фолк дива влиза в "Сървайвър" СНИМКА

Новият сезон на "Сървайвър" стартира след месец, а тази година продуцентите са предприели няколко сериозни промени. Първата е, че шоуто ще се излъчва паралелно със снимките, т.е. ще го дават в реално време, с 2-3 дни закъснение. Втората промяна е в самия подбор на участниците. Тази година половината от тях ще бъдат популярни личности. 

Още преди няколко месеца излезе наяве новината, че футболистът Благой Георгиев е в първият потвърден участник. А преди броени дни издадохме, че и братът на певеца Константин ще се пробва в шоуто, но той ще бъде сред непопулярните участници. Оказа се, че от продукцията са навили и чалга певица, която да съблазнява мъжете на Карибско море и зрителите пред малкия екран. 

 

Певицата Татяна е подписала договор за участие в "Сървайвър", а останалите участници отсега се страхуват от нея. Извън бранша, в който се изявява тя е меко казано фитнес маниячка, а от последните няколко години редува участия с изготвяне на програми на спортуващи в ролята й на инструктор и диетолог. Развива и своя марка чай за отслабване и за повдигане на либидото, който пробваха много момичета и отвизвите са възхитителни. 

Всички в шоубизнеса и по-специално от нейния бранш знаят, че тя не е типичната фолкпевица. Суетна е, но може и без това. Тренирана е и доста издръжлива, така че на арената в битките ще бъде истински звяр и с право трябва всички да се плашат от нея, тъй като е силна и независима жена./show.blitz.bg 

 

Коментирай

Анти чалгар

Анти чалгар 19.01.2023 13:55

Иначе няма да се гледа за товасавкарали такава .

Мими

Мими 19.01.2023 15:35

Въобще не го гледам ако ще най- известния да е там

Гошо

Гошо 19.01.2023 15:38

С глупости не се занимавам....

Митко Митев

Митко Митев 19.01.2023 16:56

Добре че предупреждават хората че ония с конските зъби и чалгаджийки ще участвуват за да не го гледам аман от прости селяни и урусипии

йокин

йокин 19.01.2023 21:01

На първия клип,й се виждаа,гащичките.Ся мое да покаже,минджата си.

Леля Мале

Леля Мале 20.01.2023 20:27

Оня със зъбите ще изнаплющи всички от участващите в реалити формата барабар с водещия и екипа. И ако в държавата в която се провеждат снимките, има маймуни и тях ще изплющи.

Pepo

Pepo 20.01.2023 22:11

1300годишна държава и най важните културни дейци са чалгата.Терминал....и навън

Знаеща

Знаеща 21.01.2023 1:45

Тази доста провиснала ми се вижда. Ще я видим на терен. Дано не е нагласено. Иначе пияници, наркомани и уруспии чалгарки са вкарани.