Първо в БЛИЦ! Братът на Константин влиза в "Сървайвър"

Първо в БЛИЦ! Братът на Константин влиза в "Сървайвър"

Новият сезон на "Сървайвър" ще стартира след месец и всички участници вече са подбрани и подписали договорите си. Наш репортер научи, че този път от продукцията са вербували доста популярни личности, които ще се борят за победата наравно с обикновени и неизвестни участници. 

Вече ви информирахме, че голямата звезда в шоуто ще бъде футболистът Благой Георгиев. Сега ще издадем и още едно име. Той не е популярен, но пък е брат на голямата фолк звезда. 

Братът на фолк певеца Константин ще бъде сред участниците в новия сезон на "Сървайвър", който ще се снима на Карибско море. Светослав се казва братът на певеца и се е уредил с място в риалити формата. 

Светослав с братовчедка си Лияна 

Оказва се, че Светослав отдавна имал мерак да влезе в такъв формат. Досега е ходил на всички кастинги за "Сървайвър" и "Игри на волята", но едва сега му се отваря парашута и има шанс да получи слава като на своя известен брат. 

За него знаем, че се занимава със собствен бизнес, но също така е и спортна натура. Това обяснява защо са го взели в шоуто, тъй като всички участници този път ще бъдат доста добре подготвени физически, а битките ще бъдат тежки. Очаквайте скоро да ви издадем имената и на другите участници.

А Светослав вече се подготвя за предаването и славата. Той се снима в последния клип на Диона, за да набере повече популярност и да го видят хората преди да се впусне в "Сървайвър". /show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 18.01.2023 12:43

Участващите в клипове на чалгарки са същите жалкари като тях.Баста....

Татяна

Татяна 18.01.2023 15:57

То и аз имах голямо желание, но....само връзкари избирате... Два пъти ме избирахте за кастинг и до там...колкото да си "измиете ръцете "