Криси разкри шокиращи тайни от задкулисието на "Ергенът"

Криси разкри шокиращи тайни от задкулисието на "Ергенът"

Кристина от "Ергенът" видимо напълня пред камерите по време на снимките на сезона. Тя прекрачи прага на имението 46 кг, а към края на шоуто е вече 55 кг. Това накара хейтърите да се задействат и да я нападнат с грозни епитети. 

Тя от своя страна реши да внесе повече яснота относно задкулисието на шоуто и на какво се дължат натрупаните килограми, като извади на светло строго пазени от продукцията тайни. 

"90% от жените качихме килограми вътре. Начинът по който живеех до този момент просто рухна! Лично аз успях да кача 9 кг, защото на първо място нямах контрол върху ежедневието си и храната, която консумирах. Почти никакъв сън, максимум по 4 часа на ден, както и огромно количество ежедневен стрес и напрежение!

Там спокойствие няма! Не се оплаквам! Знаех къде влизам и бях там по собствено желание! От недостига на сън и целият натрупан стрес, организмът иска да навакса нужното чрез храната! Хапвах доста по често и по никое време през вечерта + опустоших толкова шоколади и сладки, колкото не бях консумирала през живота си!

Не ми беше до готвене и консумирах от готовата храна, която ни носеха всеки ден. Приемах в пъти повече калории отколкото изгарях! Отделно пиех по чаша вино на коктейлите. А аз в реалния живот не консумирам и капка алкохол! Това са и допълнителни калории! Никога не съм разбирала защо хората си пият калориите, а не ги оползотворят в стойностна храна! Отделно снимахме нон стоп и нямаше абсолютно никакво време и за спорт! Ставах с час по-рано, за да потренирам дори и за половин час, но и това не помогна", обясни тя внезапно натрупаните килограми. 

И допълва, че след като се върнала в нормалното си ежедневие е успяла бързо да се вземе в ръце и да се пребори с този проблем. "Връщайки се към старите ми навици успях бързо да постигна нужните резултати! Все още имам какво да изчиствам, но в момента съм 48 кг. Веднага след връщането ми се отдадох отново на спорт + здравословно хранене и домашно приготвена храна! Сладко си позволявах веднъж на две седмици и то по парче торта", казва тя. 

Тя си позволи да отправи и съвети към бъдещи участнички: "Знам че няма да ви е до спорт! Знам че ще сте изморени! За това много внимавайте с храната! Ограничете консумацията на готовата храна, която ви носят! Ще ми благодарите после! Наблегнете на зеленчуци, яйца, пилешко месо, овесени ядки, млечни продукти и плодове! Според продуктите които имате си приготвяйте храната сами! Ограничете вредната храна и сладкото до минимум! Следете си порциите и не хапвайте по никое време, защото видиш ли сте напрегнати! Ако намерите сили за спорт ще е супер"./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай