Краси Радков хвърли бомба: С Тони Димитрова сме заедно! ВИДЕО

Краси Радков хвърли бомба: С Тони Димитрова сме заедно! ВИДЕО

На последния лайф на "Като две капки вода" изненадите бяха толкова много, че водещи и жури едва смогваха да оценяват и коментират случващото се. По време на подготовката си за образа на Тони Димитрова обаче, Краси Радков хвърли голяма бомба.

В типичния си шеговит тон комикът призна, че с култовата бургаска певица са заедно от години и че много я обича. Както знаем - във всяка шега обаче, се казва, че има и доза истина, а пък Радков бе много искрен, докато казва: "Много я обичам!" Сигурни сме, че чувствата са напълно взаимни!

Прецакаха жестоко Краси Радков заради Крисия, мрежата прегря... ВИДЕО

Краси Радков се подложи на нещо болезнено преди последния лайф на "Капките" ВИДЕО

Нещо повече - тъй като Краси Радков изпълни повече от фалшиво един от емблематичните хитове от репертоара на Тони Димитрова - "За тебе хората говорят", след изпълнението, а и преди него, се бе застраховал: "Тя ми е дългогодишна приятелка, ще ми прости"./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Хой

Бай Хой 19.04.2022 23:39

И какво е "взривил" бе?? Каза че са приятели от много години, какво толкова странно намирате?? Баси безсмислената статия.

астигаБЕ

астигаБЕ 20.04.2022 11:33

ууууууу - и ии и и ии ии направо СА взривих - ама в кенеФО, големо кафяво - изцапах от взрива чак стените на тоалетната чиния - МАЗАЛО от взрива