Краси Радков се подложи на нещо болезнено преди последния лайф на "Капките" ВИДЕО

Краси Радков се подложи на нещо болезнено преди последния лайф на "Капките" ВИДЕО

Актьорът Краси Радков събра всички погледи с имитацията си на Бионсе във втория лайф на "Като две капки вода". Той вложи цялата си енергия и професионализъм в направата на тази невъзможна имитация и спечели симпатията на зрители и жури. 

На Краси му се наложи да направи нещо, което дори не е помислял до този момент. Преди да излезе на сцената се ожали, че е от едно по-старо поколение, което не признава такива неща, но в името на шоуто му се е наложило да посети козметик и да премахне космите на краката си. 

"Аз съм от едно поколение, което уважава космите. Но трябваше да се подложа на кола маска, за да се доближа максимално до образа и да не изглежда все пак гротескно", заяви Краси в "Капките". 

50-годишният комик накара зрителите да се превиват от смях с вида си, но със сигурност получи похвали и за стегнатите си бедра. Всички са категорични, че Радков подходи с пълен професионализъм към непосилната задача и на моменти наистина се доближава до оригинала. 

"Няма нищо смешно в образа му. Аз видях Бионсе на 50, 60 или 70... Наистина си я представих като по-стара", пише екзалтиран зрител./show.blitz.bg

 

Коментирай

зрител

зрител 22.02.2022 9:53

Голям актьор. Съвестен професионалист.

абе,

абе, 22.02.2022 11:44

Гримьорите този сезон са потрес.Нищо общо няма с визията на певците.Краси го съжалявам,взели са го за шут в шоуто и затова му дават такива образи.Крисия е много зле.

Охридски

Охридски 23.02.2022 4:07

А космите на задника кога,няма ли да следва пътя на Тираджията от кв. Лозенец.Когато свърши тази работа чакам го на ''Женския пазар''......????