Капитанът на Локо се напи жестоко във "Фермата" и заплаши... СНИМКА

Капитанът на Локо се напи жестоко във "Фермата" и заплаши... СНИМКА

Капитанът на баскетболния Локо София падна жертва на алкохола във „Фермата“ и направи шоу, което накара останалите претенденти за стоте бона да цвилят от смях. Подпийнал, Радо започна да флиртува с една от кокошките, заплаши зайците и жестоко стресира патетата в стопанството.

Спортистът се натряска във „Фермата“, след като отборът му „Нови надежди“ победи конкурентния „Стари герои“ в тежка битка и, по случай триумфа, получи няколко бутилки с вино и ракия. През целия следобед Радо не спря да си сипва, а в края на вечерта вече едва говореше.

Ужасен инцидент във "Фермата", крясъци от ужас вцепениха всички СНИМКИ

Залитайки, той влезе с гръм и трясък в кокошарника, падна на колене и подсвирна на една от кокошките: „Ела, моето момиче, не се крий!“. Баскетболистът подходи дипломатично и към зайците: „Айде, мойте момчета, прибирайте се сами, преди да съм ви хванал аз!“, а думите и действията му накараха съотборниците му да се заливат от смях.

Миската Симона напусна "Фермата", срази я шампионката Веселка СНИМКИ

Доброто настроение обаче отстъпи на ужас, когато пияният Радо започна да подхвърля кокошките, да дърпа зайците за ушите и да стиска патетата в ръце, а те закрякаха в шок. Грубото му отношение към животните не остана незабелязано. От продукцията обявиха че баскетболистът и отборът му ще бъдат наказани./show.blitz.bg

Коментирай

Simo

Simo 29.09.2022 10:00

Izmekqr I palna pichka

kravar

kravar 29.09.2022 16:30

ETO TAKIVA SA SI4KITE DIARII DETO SI PUSKATE PO FERMI I IGRI NA VOLITE I T.N

све

све 29.09.2022 18:43

Поредното дете на демокрацията ! И.зрод от класа ! И капитан на нещо бил.... боже, боже....

Памет

Памет 29.09.2022 20:19

Имах един познах охранител от суходол,илиян путката.все едно един ку.р ги е правил ти чя двамата и визуално та.ш.аци и отвътре п.у.тки