Ужасен инцидент във "Фермата", крясъци от ужас вцепениха всички СНИМКА

Ужасен инцидент във "Фермата", крясъци от ужас вцепениха всички СНИМКА

Първият неприятен инцидент се разигра в риалитито "Фермата" за този сезон и изправи участниците на нокти. Един от най-силните и работливи мъже в стопанството полетя от близо два метра и, крещейки от ужас, се стовари на твърдата земя.

Калин, който е бивш хандбалист, загуби равновесие, докато ковеше дъски по дървената къща на отбора си "Нови надежди". Докато забиваше поредния пирон, стълбата под краката му се разклати и той полетя надолу. Претендентът за стоте бона обаче запази самообладание, успя да се хване за фасадата и да притъпи удара, който го остави без дъх.

Миската Симона напусна "Фермата", срази я шампионката Веселка СНИМКИ

Секунди след като се стовари на земята, Калин се сви на две, охкайки, а конкурентите му го наобиколиха изплашени. За негов късмет се оказа, че няма тежки наранявания и може да продължи в риалитито. Участници в предишни сезони обаче нямаха подобен късмет.

Ето коя е най-мразената жена във "Фермата" СНИМКА

Преди две години строителят Миро се контузи тежко, след като скочи от покрив и се наложи да напусне предаването преждевременно./show.blitz.bg

Коментирай

кйгхкй

кйгхкй 28.09.2022 20:20

Крепостните селяни на помешчиците Иван и Андрей трябва да се вдигнат на бунт срещу господарите си и да вземат властта в стопанството.