Миската Симона напусна "Фермата",  срази я шампионката Веселка СНИМКИ

Миската Симона напусна "Фермата", срази я шампионката Веселка СНИМКИ

След зрелищна женска битка на Арената, от "Фермата" излетя една самоуверена участничка - носителката на титлата "Мис" от конкурс за красота Симона. Суетната претендентка за стоте бона падна от своята пълна противоположност - скромната Веселка от село Борима, шампионка в петия сезон на риалитито.

Многодетната майка, която кове, реже и цепи като звяр, отстрани с лекота дебютантката на Арената с 12 на 0 в серия от битки. Съперничките трябваше да се освободят от висящи въжени клетки, да се придвижват с каруца, като дърпат въже, да пренасят чували, да разцепят ритловица.

Колко кубика силикон има във "Фермата"? СНИМКИ 18+

Веселка беше несравнимо по-бърза и сръчна, но превъзходството й най-ясно пролича в последното изпитание под проливния дъжд - преминаването по въжени люлки, което сериозно затрудни опонентката й.

Ще има ли доене с хепиенд във "Фермата"? СНИМКИ 18+

Макар и напълно изтощена, Симона нито за миг не падна духом и не се предаде. "Не станах победител в дуела, но успях да победя своите страхове и да се справя, въпреки трудностите. Това е най-голямото постижение за мен", каза тя, преди да си тръгне от "Фермата"./show.blitz.bg

Коментирай

Някой си

Някой си 25.09.2022 11:32

Супер адекватно поведение имаше момичето.показа характер на арената и в останало време в фермата

Подценената

Подценената 25.09.2022 14:43

Подцени ме. Тава е да си тъп. Думи на Симона веднага след номинацията. Една кифла струва 2 лева. Е колко да е подценена? Наду устни, хвана вятъра и отплава с другите найлонови торбички към хоризонта.

Рада

Рада 25.09.2022 20:19

Браво Веси! Пачкай подред разните измислени джуклести красавици! Дала им някоя мутра пари за добре свършена работа и те се взели на сериозно! Гордост за Троян си!