Ще има ли доене с хепиенд във "Фермата"? СНИМКИ 18+

Ще има ли доене с хепиенд във "Фермата"? СНИМКИ 18+

Един горещ въпрос разтревожи участниците в риалитито „Фермата“. Всички се питат: „Ще има ли доене с хепиенд?“, но отговор все още няма.

Питането назря, след като претенциозната красавица Аксения беше избрана за ратай и се хвана да дои една от кравите за пръв път в живота си. „Леле, какво ме чака? Ох, много ме е страх! Нищо няма да ми направиш, нали?“, попита Аксения животното.

Това е първият изгонен от "Фермата"

Няколко часа по-късно, тя беше издоила едва два пръста мляко и, отчаяна и потна, ревеше с пълно гърло. „Много усилия положих да издоя тази крава! Не мога да разбера защо има още и още мляко. Ръцете ми не издържат! Не мога повече!“, разхлипа се домакинята от Поморие.

До късно вечерта Аксения ту дои, ту рева, а накрая си легна, като остави кравата с неизпразнено виме. Ядосан, наставникът Ники отне провизиите на участниците от отбор „Нови надежди“, докато Аксения не се стегне и не издои животното докрай. Как ще завърши драмата и дали ще има хепиенд тепърва ще стане ясно.

Това поведение на Аксения вбеси и зрителите. Ето какво пишат те в мрежата:

"Ужас!!! Това е мъчение! Не измъчвайте животното и нас зрителите, а тази я изгонете без дуел!!! То е много лесно да дразниш, но поне да можеш и нещо друго!!! Такъв кошмар не е било за 8 сезона!!!!Силна била, една крава не може да издои, побърка животното тая амеба!!!";

"Жалко за кравата. Дано не хване мастит с такава доячка!";

"Тази да хваща пътя за морето,там да си вее силикона!";

"Тая на вързано куче, хляб не може да даде";

"Голямата ѝ уста много затихна нещо? С насраната опашка на кравата в лицето ѝ е най-добре. Остана само да си замине за Поморие".
/show.blitz.bg