Това е първият изгонен от "Фермата"

Това е първият изгонен от "Фермата"

Двамата получиха надъхващи съобщения от техните роднини и приятели преди решителната част от дуела между тях

Първият редовен елиминационен дуел с представители на отборите "Стари надежди" и "Нови герои" се проведе в новия епизод на "Фермата", като в директен сблъсък се изправиха Георги Корчев и Чавдар Христанов.

Помните ли Галя от "Сатен"? Ето как изглежда сега и къде се подвизава СНИМКИ

Първата задача беше свързана с цепене на дърва и рязане на греда, а залогът беше само 1 точка. Битката спечели Чавдар, повеждайки в дуела с 1:0.

Следващият сблъсък беше свързан с коване на дъски по импровизиран мост, като залогът този път бяха цели 5 точки. След като Чавдар заби по-бързо всичките 25 дъски, като така отново победи Георги и увеличи преднината си с 6:0.

Георги Корчев и Чавдар Христанов впоследствие трябваше да отговарят на въпроси от Алманаха на "Фермата".

Победител в тази битка стана Чавдар, с което генерално поведе със 7:0 в дуела.

"Съжалявам, че загубих тази битка, но откровено си признавам, че нямах знания", каза Георги.

Двамата получиха надъхващи съобщения от техните роднини и приятели преди решителната част от дуела между тях.

"Всяка дума, която съм изрекъл и всяко нещо, което съм направил, е било от сърце и душа. Единствено пренавиването и преекспонирането на някои мои думи и постъпки ми изигра лоша шега да съм първи дуелист в седмицата, в която не се чувствах добре здравословно", каза Георги Корчев.

"Останалите най-вероятно ги подразни моя менторски тон – младите хора в момента не обичат да получават съвети – те могат всичко, те знаят всичко…", допълни Георги.

Коментирай