Изненада! Звезда от "Фермата" влиза в политиката! СНИМКИ

Изненада! Звезда от "Фермата" влиза в политиката! СНИМКИ

Ивайло Шопски от "Фермата" ще смени шоубизнеса с политиката, а новината дойде, след като той създаде Национално движение "Бащино огнище", чието официално представяне е днес.

Целта на новата патриотична платформа е обедини националните интереси на разочарованите от политическата система българи, да им даде реално право на глас и да върне чувството за справедливост, което отдавна е изчезнало в обществения живот на България.

Голяма звезда влиза във "Фермата", слуховете сочат Бербатов и Пулеви

Гражданската инициатива е базирана на родолюбивия проект Пътуващо читалище „Бащино огнище“, който години наред обикаля България и поддържа живи националните традиции и родовата памет. Именно работата на читалището в цялата страна поражда идеята за създаване на Национално движение, което да участва активно в политическия живот. Негов лидер е патриотът и общественик Ивайло Шопски.

Ивайло Шопски: Сам определях съдбата си във "Фермата"

Гражданската инициатива ще работи за справедлива държава и работещи институции. Нашите потенциални избиратели са разочарованите от основните политически партии. Това са хора готови да тръгнат след нова платформа. Ще разчитаме на гласувалите традиционно за БСП и ГЕРБ, но ще привлечем и електората, подкрепил назад във времето, Патриотите, обявяват от формацията на Шопски.

Ето какво още заявяват от „Бащино огнище”:

Ние от Национално движение “Бащино огнище“ подкрепяме българските традиции и ценности и сме против т.нар джендър идеология. Искаме европейска България с активна външна политика и добри отношения с всички държави, включително с Русия.

Политиката е бизнес и няма място за емоции. На международната сцена за нас няма добри и лоши. Важен е суверенитетът ни, добруването на народа и търсим стабилните външнотърговски партньори. България може отново да бъде производител и износител с добра репутация. 

Ще се обърнем с ясни послания към хората, които открито заявяват ,,Аз няма за кого да гласувам“. Ще дадем думата на гражданите и ще върнем чувстовото за справедливост, което отдавна е изчезнало в обществения живот на България.

Нямаме право на нито една крачка назад!

Зад нас е България, а пред нас тревожното бъдеще за нашите деца.

Искаме:

1. Справедливост за всички.

2. Силна социална държава. Достойно и адекватно здравеопазване, пенсии, образование.

3. Условия за бизнеса и производството.

4. Повишаване на стандарта и пълно справяне с безработицата и демогравската криза.

5. Изготвяне на план за възход и просперитет на държавата.

В цялата страна във всеки град има хора готови да последват Национално движение “Бащино огнище“.  Те са общественици, които имат авторитет и възможност да увлекат съгражданите си след себе си./show.blitz.bg

Коментирай

Кочо Честименски

Кочо Честименски 24.08.2022 15:08

Голямата изненада ще е ако политик не влезе във фермата!

ха ха Хо

ха ха Хо 24.08.2022 16:10

Този неприятник си въобразява,че политиката е Фермата.То и Славчо си въобрази,че политиката е шоуто му но челно се сблъска с народната любоФ,та и този като него.Не е истина колко прости люде има.

ЕДИН ОВЧАР ОТ "ФЕРМАТА"

ЕДИН ОВЧАР ОТ "ФЕРМАТА" 24.08.2022 20:44

ТОЯ ВЪВ "ФЕРМАТА" НЕ МОЖЕШЕ ДА РАЗЛИЧАВА БИК ОТ КРАВА И СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СИ БЪДЕ ТОЧНО НА МЯСТОТО.

иван

иван 25.08.2022 9:43

и той ще се оака..

Стоянов

Стоянов 25.08.2022 9:45

Точно този нагъл, нахален, и алчен ли бре, не го ли видя цяла България що за убитак излезе. Управляват ни шайка сбирщина от най отвратителната прослойка, българино заслужаваш си съдбата, мизерствай и си търпи докато не се удавиш в собствените си фекалии.