Изненада! Михаела Филева влиза в поп фолка! ВИДЕО

Изненада! Михаела Филева влиза в поп фолка! ВИДЕО

Михаела Филева изненадващо реши да скочи с двата крака в отбора на Преслава, Галена, Емилия и Деси Слава и решението й изглежда повече от категорично.

Неочакваната изненада поп певицата поднесе спонтанно и под въздействие на много силна емоция, която така и не успя да прикрие, а не се е и старала.

Михаела Филева забегна в Червената пустиня и призна нещо неочаквано СНИМКИ

Причина за нея се превърна талантливата Христина Христова от Плевен, която изпя с невероятен музикален усет парче от репертоара на Цеца Величкович. За да накара младото момиче да влезе в отбора й в "Гласът на България", Михаела заяви, че ако избере нея, и ако стигне до финала, двете ще пеят поп фолк като дует на сцената.

"Ако си в моя тим и стигнеш до финалите, заедно ще изпълним попфолк парче", каза Михаела на Христина Христова. В крайна сметка обаче, плевенчанката предпочете да отиде в отбора на Камелия, която остана удивена от таланата й.

Михаела Филева напусна България СНИМКА

Освен че получи комплименти за красивия си глас, Христина спечели симпатии и заради тежката си съдба. Едва 11-годишна тя губи майка си, а на 15 започва да работи. През 2017-а, когато е на 21, ражда момиченце. Само 6 месеца по-късно се разделя с бащата на детето и се налага отново да се справя сама.

Ето го тайното гадже на Михаела Филева СНИМКА

"Преди да изляза на сцената на "Гласът на България" мислех за майка ми, която ме гледа отгоре и за дъщеря ми, която ще се гордее с мен", каза Христина./show.blitz.bg

Коментирай