Изненада! Ето кой печели "Мастършеф" СНИМКИ

Изненада! Ето кой печели "Мастършеф" СНИМКИ

Кулинарното шоу "Мастършеф" още върви в родния тв ефир, но ето, че вече е ясно кой ще грабне голямата награда от 100 000 лева и кого ще успее да пребори.

Оказва се, че състезанието е приключило още през пролетта, но се излъчва едва сега. От страх заради ужасяващи неустойки обаче, екипът и участниците ревностно пазят в тайна името на победителя. Въпреки това от всичко, което се случва във формата, става ясно, че победата е в кърпа вързата за 20-годишния Димитър Тончев, който не спира да влага усърдие във всичко, което прави.

Бомба в bTV! Спират "Мастършеф" по средата на сезона заради.. СНИМКА

Още от първото си появяване пред журито, той направи впечатление не само с кулинарен талант, но и с интелекта си. Младежът е студент в Англия, а специалността му е свързана с разработката на изкуствен интелект. Докато готви, той се опитва да си обясни химичните процеси, които протичат в храната.

Вероятно заради този негов интерес е в състояние да измисля на пръв поглед абсурдни съчетания между продуктите, с които редовно печели имунитет в състезанието. Последния път например приготви сладкиш от варени яйца.

Силвена Роу пак го обърна на секс в "Мастършеф" СНИМКА

Димитър е единственият участник, получил златна престилка на кастингите за предаването, който все още не е отпаднал от кухнята на "Мастършеф". Дава му я лично шеф Андре Токев.

За момента и феновете на формата, а и на самия Митко, са доста активни в мрежата подкрепят талантивия кулинар с две ръце. Разбира се, има и група, която подкрепя опонента на Тончев - музикантът Николай Маджаров-Файчето, който освен че преди време се прочу като създател на групата "Тибетски сърца", е и бивше гадже на Миа Сантова, пише "Уикенд".

Претенденти за 100 000 лв. предизвикаха скомина на Силвена Роу СНИМКА

Планирано е финалът да се излъчи към края на годината. Но вече стартират кастингите за новия сезон, който би трябвало да тръгне към края на идния февруари./show.blitz.bg

Коментирай