logo

Бомба в bTV! Спират "Мастършеф" по средата на сезона заради... СНИМКА

Бомба в bTV! Спират "Мастършеф" по средата на сезона заради... СНИМКА

В bTV сякаш е избухнала истинска бомба, след като става ясно, че от медията се взели решение да спрат рейтинговото кулинарно шоу "Мастършеф" и то по средата на сезона.

Последният епизод за актуалния тв сезон е на 12 май, а продължението и финалите му са предвидени чак за есента. За първи път в историята си в България шоуто ще бъде разделено на две части.

Силвена Роу пак го обърна на секс в "Мастършеф" СНИМКА

Така многобройните фенове на готварската надпредара ще тръпнат в очакване месеци наред и ще гадаят кой ще грабне наградата от 100 000 лева и "Най-добър хоби готвач". Оказва се обаче, че причината за това решение не е свързана със самото шоу, рейтинга му или друг проблем от този характер, а заради кризата около коронавируса.

Епизодите от "Мастършеф", излъчени до момента, са заснети още преди обявяването на извънредно положение в страната. Бързото развитие на ситуацията обаче, спря полетите за България от Дубай, където е постоянното местожителство на една от тримата членове на журито - шеф Силвена Роу. Още тогава дори, атрактивната блондинка се оказа блокирана у нас и не успя да се прибере в родината си, за да продължи работата си в "Мастършеф".

Претенденти за 100 000 лева предизвикаха скомина на Силвена Роу СНИМКА

Кулинарната надпревара спира още преди и половината от участниците в нея и да са отпаднали. Така от общо 16 души, които стартираха битката за голямата награда от 100 хиляди лева, в последния епизод за тв сезона остават десет.

Междувременно, за да поддържа интерес към рейтинговата си кулинарна продукция, от bTV планират много рубрики, в които участниците ще дават кулинарни съвети и рецепти на своите фенове. Шеф Силвена Роу също ще се включва всеки понеделник, когато ще провежда виртуални разговори.

Драма! Силвена Роу побърка всички в "Мастър Шеф", замеряла участници с тави и чинии! СНИМКИ

За жалост на феновете на продукциите по bTV "Мастършеф" не е единственото предаване на медията, което ще има продължение през есента. Подобна съдба най-вероятно ще сполети и "Гласът на България".

Почти цялото шоу за певци тече на запис, но последните три епизода на концерти на живо. Има огромна вероятност те да се отложат за есента. Все още обаче не е отхвърлен и вариантът да се направят в края на май, както е по първоначалния план. Ако това стане, концертите най-вероятно ще бъдат без публика./show.blitz.bg

Коментирай

Ко речи?

Ко речи? 09.05.2020 13:13

"Още тогава дори, атрактивната блондинка се оказа блокирана у нас и не успя да се прибере в родината си, за да продължи работата си в "Мастършеф"." Да, всичко разбрахме какво се опитвате да кажете. В крайна сметка къде е тази Роу и къде се снима "Мастършеф"?

ккк ккк

ккк ккк 09.05.2020 14:18

Може ли да го изчезнат окончателно, моля. Някакъв черпак се взима на сериозно и си търси боя. Аман от чалга ценности.

съдията

съдията 09.05.2020 23:46

Само не мога да разбера кой тъп българин въобще гледа това тъпо предаване .на пълно да го спрат няма да ни липсва .голями готвачи са навъдиха тия бре братче шеф Манчев .заменен е шеф тоалетчев пълен боклук баба ми по хубаво готви от тях

!!!

!!! 10.05.2020 13:57

Истинска бомба! Толкова съм шокиран, че не мога да го преместя от единия крачол в другия.

Alekssy

Alekssy 01.06.2020 9:48

Слабо предаване

Иван

Иван 04.06.2020 7:48

Пълна простотия и палячовци.... Жалък опит за конкуренция на нова...