logo

Претенденти за 100 000 лева предизвикаха скомина на Силвена Роу СНИМКА

Претенденти за 100 000 лева предизвикаха скомина на Силвена Роу СНИМКА

Абсурдна задача в "Мастършеф" изправи косите на участниците. Претендентите за наградата от 100 000 лева бяха принудени да създадат вкусни ястия с безобразно несъвместими продукти като пъстърва с кисело зеле, миди с ябълки и черен дроб с какао.

Провалите очаквано не закъсняха. Мениджърът Мартин накара шеф Силвена Роу да се хване за стомаха, сервирайки й пъстърва с непоносимо кисело зеле. Сервитьорът Добромир също влезе в отбора на двойкаджиите с пържен дроб, гарниран с отвратителен сос от какао и кленов сироп.

Ето коя е любимата храна на проститутките СНИМКА

Експертът по маркетинг Петя създаде най-голямата "манджа с грозде", като комбинира миди, тай сос и пюре от ябълка, аспержи и фенел. Потресен, шеф Андре Токев нарече ястието "безизходица" и прати авторката му на елиминации.

Шаш! "Мис Дупе" гръмна в "Мастършеф" СНИМКА

Разбира се, не липсваха и попадения. Вместо паника, какаото и черният дроб предизвикаха радост в Неда. Театралната режисьорка приготви тарт от солено какаово тесто с плънка от пушен кашкавал и яйце, а произведението си покри с мус от черен дроб и уиски. Конкурентката й Теодора я нарече "пишман готвачка", но журито хареса оригиналната идея./show.blitz.bg

Коментирай