Изненада! Елизабет и Морунов от "Игри на волята" влизат в ново риалити СНИМКИ

Изненада! Елизабет и Морунов от "Игри на волята" влизат в ново риалити СНИМКИ

Бившата гимнастичка Елизабет Василева и пожарникарят Димитър Морунов ще участват в ново риалити, а новината предизвика бурни вълнения сред последователите им в социалните мрежи, които са се увеличи в пъти след участието им в "Игри на волята".

Двамата бяха в отбора на Бойците в Игрите, а съвсем скоро отново ще се включват в битки - само че този път в онлайн предаването Maximal Revenge.

Морунов от "Игри на волята" призна за 17-часов ужас в Студентски град и за К-19 СНИМКИ

По традиция шоуто, което тества отново физическата издържливост на участниците, приема в редиците си герои от други риалити формати. Последните победители в Maximal Revenge, например, са Веско Панчев и Роберта Стойнева, които се прочуха също от "Игри на волята", само че от дебютното му издание.

Елизабет от "Игри на волята" цъфна в чалга КЛИП

"Позитивна, силна, комплексна и със спортен дух, Елизабет ще бъде част от състезанието на 101%. Ще влезе в битката като истински Боец, а защо не накрая и като Шампион", анонсират от екипа на Maximal Revenge във връзка с участието на Елизабет. А феновете още отсега предполагат, че тя ще е в един отбор с Морунов. Междувременно Елизабет, която продължава да е треньор по акробатика на дечица, смени и визията и вече е с бретон.

Сред останалите участници, лауреати от предаването на Нова телевизия, са Ваня Запрянова, Борислав Лазаров, Стоян Ценов, Юлиян Златев и Георги Иванов. В тежките предизвикателства ще се изправи още победителката от "Фермата 6" - Хепи Ванче, която заедно с Ваня от настоящия сезон на предаването, държи рекорда за най-много победи на Арената в редовни дуели. Тя е трябвало да се включи в Maximal Revenge още тази година, но за лош късмет точно преди старта на шоуто, чупи крак и така приключението й се отлага.

Ето какво се случи минути след финала на "Игри на волята" с участниците СНИМКА

Емо Каменов-Къртицата също ще протегне ръка към победата, а по пътя към върха са се запътили още Маги Джанаварова, Гери-Никол, Ансси и Марти от "Един за друг", Дамяна Матева и Светослав Бърканичков от "Сървайвър"./show.blitz.bg

Коментирай