Морунов от "Игри на волята" призна за 17-часов ужас в Студентски град и за К-19 СНИМКИ

Морунов от "Игри на волята" призна за 17-часов ужас в Студентски град и за К-19 СНИМКИ

"Съжалявам, че така се получи и отпаднах преди финала, но и такива неща се случват. Не съжалявам за нито един момент, прекаран там. Благодарен съм за всичко. Явно такава ми е била съдбата", това сподели Димитър Морунов в "На кафе" броени дни, след като отпадна от шоуто.

Интересно е как един от най-комплексните играчи в риалити формата, сочен от мнозина и като сигурен финалист по време на цялото си участие, се запалва по "Игри на волята".

Голяма трагедия разтърси Морунов от "Игри на волята" след края на шоуто ВИДЕО

"Миналата година гледах втори сезон и ми беше много интересно. Тогава имах тази възможност, защото бях болен от ковид и стоях близо месец у дома. Гледах и си казвах – о, това са някакви елементарни работи, влизам и помитам всичко. Обаче като влезештам и видиш какви са всъщност битките, не е така, както изглежда по телевизията.

Култов участник от "Игри на волята" напусна формата със сълзи на очи СНИМКИ

Доста пъти ми беше казано – подготви се. Аз не съм го правил. Не съм имал и стратегии. Единствено исках да побеждаваме, колкото се може повече, за да намалим номинационните съвети. Но все пак това е игра, в която всеки избира как да играе. Никой не съм съдил, но пък след това хората виждат как си играл – дали е било достойно или не", сподели още участникът, за когото почти не може да се види негативен коментар в социалните мрежи.

На въпрос с кого му е било най-трудно да общува, Морунов призна, че това е била Мани. "Най-трудно ми беше с Мани. Тя ме изнервяше най-много, изпусках си нервите. Но иначе не е лош човек. Аз дори й казах, че това риалити просто не е за нея".

Шокиращо ВИДЕО издаде, че Морунов и Елизабет от "Игри на волята" са новата светска двойка

Пожарникарят си тръгна на крачка от големия финал в "Игри на волята", но спечели редица приятелства. Успя да отслабне и с цели 13 кг. по време на участието си.

"Останах приятел дори и с някои от другите племена. Много силно приятелство остана с Андрей, с Елизабет, Неделчо, Милена и Мартин. Ние даже почти всяка вечер гледаме заедно Игрите. А когато влязох в шоуто, бях 92, на излизане – 79 кг. Три месеца там си изгладувах сериозно, отслабнах".

Бомба! След напускането си от "Игри на волята" Валентин обяви, че има връзка с... СНИМКИ

Извън участието в шоуто Морунов се върна към един от най-страшните пожари, които е потушавал заедно с екипа си. Той се случва в Студентски град в столицата и продължава цели 17 часа!

"Беше един гаден пожар. Борихме се да го потушим 17 часа! Ставаше дума първоначално за бойлерно помещение в Студентски град. Успяхме да се справим и на излизане се оказа, че и покрива гори. Това беше пожара, на който смених най-много бутилки. Беше март, студено и мокро време. Събрахме всички служби"./show.blitz.bg

Коментирай

СофиЕнец

СофиЕнец 01.12.2021 22:52

Морунов трябваше да играе финал, не полуфинал! Достоен мъж, пример за подражание от младите участници! Браво Морунов ти си истински боец!

Реалист

Реалист 02.12.2021 20:22

След като видим победителя утре , ще направя за себе си моята си преценка за Морунов. За сега е /1