Бомба! След напускането си от "Игри на волята" Валентин обяви, че има връзка с... СНИМКА

Бомба! След напускането си от "Игри на волята" Валентин обяви, че има връзка с... СНИМКА

Валентин напусна завинаги "Игри на волята", където неслучайно бе определян като един от най-умните и комплексни играчи. Въпреки че си тръгна на крачка от финала обаче, той е голям победител, защото получи нещо много по-хубаво от победата.

Часове, след като излезе от формата, Вальо показа какво се случва в личния му живот, където главна героиня се оказа не коя да е, а красивата учителка Елия, която също участва в риалити шоуто този сезон.

Грозно! Мани и Паулина се хванаха за косите, а от "Игри на волята" си тръгнаха... ВИДЕО

"Не спечелих игрите, но спечелих теб", е написал единствено Валентин във фейсбук профила си, споделяйки снимка с новата дама на сърцето си. А в коментарите под поста му стана наистина горещо, защото никой не е очаквал такъв развой на събитията.

В личен план изглежда, че всичко за Валентин започва да се развива по мед и масло. Колкото до стратегията му в Игрите, той казва следното: "Когато влизах в Игрите нямах стратегия. Бях си казал, че ако племето ме оценява, то стратегия няма да ми трябва. Ако се представяш добре, имаш победи, хората няма да имат локига да те номинират. Впоследствие, като видях как се развиват нещата в племето, трябваше да си изградя стратегия.

Калоян от "Игри на волята": Гаджето ми е шеф на телевизия, местя се да живея при нея

Имам си и фаворити от всяко племе. Ако е от Приключенците, имам предвид от оригиналния състав – Милена. Тя беше доста срамежлива в началото, но има много качества и една от най-силните жени в този сезон. Радваше ме, че с всяка битка самочувствието ѝ се покачваше и показваше на зрителите, но и на участниците, че е способна на много. Има качества да стигне на финал.

От Бойците със сигурност Морунов! Той няма слаба битка, за мен е най-комплексният играч на сезона. От другия отбор - Боби и Елизабет. Тя е силна жена, но ми харесва, че е от хората, които имат стратегия. Боби също е много силен, комплексен, също ми допадна като човек. Много е стойностен, има хубава ценностна система. Познавам го и за мен е добър човек, и заслужава да е на финал. Ще съм щастлив, ако видя един от четиримата на финал."/show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 22.11.2021 13:08

Не ги виждам в продължителна връзка.Вальо е интелигентно момче,даскалицата е елементарна нахилена зелка която на всички снимки акцентира на задника си.Освен това му е кака.

КОКО

КОКО 22.11.2021 17:30

Умно момче което се провали на пъзела, а да не говорим за физическите му качества вися на въжето като прани гащи.

Bee

Bee 22.11.2021 23:06

Тя е пъпчива и много неприятна, а той - младо и умно момче. Да я маха, неприятна е.

абе,

абе, 22.11.2021 23:17

Коко, на пъзела го провали продукцията/за да има сблъсък между Манка и Поли/ като само на него дадоха ненаредимия вариант на пъзел 15.Позаинтересувай се и ще разбереш.