Калоян от "Игри на волята": Гаджето ми е шеф на телевизия, местя се да живея при нея

Калоян от "Игри на волята": Гаджето ми е шеф на телевизия, местя се да живея при нея

Калоян бе сочен за един сигурните финалисти в "Игри на волята". Той плени зрителите със своята доброта и честност, а жените и с външния си вид. Уви, племето на "Бойците" го прати контузен на арената, където загуби битката за оставане в шоуто. 

Калоян безспорно е много интересен персонаж за подобен тип риалити формат. Още по-интересен ни стана и след като разбрахме, че гаджето му има собствена телевизия в Швейцария. Наш репортер се свърза с него, за да научим повече подробности за любовното му увлечение, за "Игри на волята", за скандалите и каква важна крачка ще предприеме съвсем скоро. 

 

- Какво не ти достигна, за да продължиш напред в „Игри на волята”? Кое ти беше най-трудно?

- За да продължа напред не ми достигна вяра в племето, че отношенията ни ще се изгладят и ще можем да започнем да играем като едно цяло, като един юмрук. Винаги съм бил отборен играч и мечтата ми беше да се раздаваме както на терена, така и извън него, да побеждаваме и губим заедно, без да се стига до вечните скандали и спорове без градивна критика, а само се хвърляха обидни думи и се говореше на висок тон.

Това определено ме разконцентрира и ме отклони от първоначалната идея от това за какво съм влязъл.
Допълнително влязох с контузия (частично разкъсване на ротаторен маншон), която определено ми попречи да се представя по-добре в игрите.

 

 

- Дали пък това, че влезе на по-късен етап от играта ти изяде главата?

- Това, че влязох на по-късен етап от играта, разбира се, не беше оптимално за мен. Трудно е да се впишеш в племе, което вече се е опознало, изградили са мнение за всеки, споделяли са, играли са заедно, карали са се и точно когато влязох имаше очевидно разделение. Много е важно, когато влезеш на по-късен етап, да попаднеш на правилните хора, а не на такива които те приемат за жертвено агне или бушон при следващи елиминации.

- Защо скандалите в тоето племе са така ощесточени? Само Мани ли е причината за раздора?

- Скандалите, неразбориите, отровната атмосфера, интригите и голяма част от загубите бяха свързани на 100% от прищявките и настроенията на една жена, която нямаше място нито в това племе, нито в това предаване… в предаване в, което човек влиза да премери сили със спортисти, да изпита волята си в игрите, да сравни кондиционното си състояние с другите играчи, няма място човек без морална и ценноста система, човек необразован и с приоритети скандали, интриги и сипане на огън и жупел чрез обидни и жлъчни думи…

- Разкажи ни малко повече за себе си? С какво се занимаваше преди „Игри на волята” и какво смяташ да правиш оттук нататък?

- По професия съм Bar Chef в един хотел в Тирол.  Работя по професията си от 13 години и съм щастлив и удовлетворен с това къде съм и с какво се занимавам. Работата има своите предимства откъм безбройните контакти с много различни и интересни хора. Работя предимно следобедите и ми остава достатъчно време да се наслаждавам на природата, чистият въздух и да тренирам в Алпите. Не смятам да променям много от тук насетне. Имам планове и работя по тях.

 

 

- В телевизионно интервю сподели, че имаш сериозна приятелка в Швейцария. Къде се запознахте и на какъв етап са отношенията ви?

- За мое огромно щастие успях да срещна момичето на моите метчти и сега планираме да заживеем заедно. Понеже тя има сериозен бизнес, решихме аз да се преместя във Швейцария, което е следващата ми стъпка.

- На каква телевизия е шеф тя и може ли да те гледаме в някое чуждо риалити?

- Тя притежава телевизия от информативен и разлекателен характер. Наследила е правата на управленческия пакет от родителите си и много хора си мислиха, че е набор на майка ми, но ще ги изненадам. Щефи е на 28 години.
Нейната телевизия не излъчва риалитита и тя самата е много против, защото винаги се набляга на лична драма, омраза, битови проблеми и евентуална пламнала любов във формата.

- Кой е най-тежкият момент в живота си? А най-силният?

- Един от най-тежките моменти за мен е, когато тренирах футбол с школата на Добруджа, но след контузия на 5-ти лумбален прешлен получих медицинско заключение, че футболът няма да бъде моят спорт и ще съм щастливец, ако изобщо мога да практикувам някакъв изобщо.

Много време ми отне да се възстановя психически от тази новина, но лека полека започнах да уча за храната и да спортувам със собствено тегло. Доволен съм от моментното ми кондиционно състояние и начина, по който изглеждам.

 

 

- Как поддържаш тялото си? Приемал ли си някога допълнителни неща за добра физика и имал ли си здравословни проблеми, в следствие на различни стероиди и т.н.?

- Поддържам тялото си с тренировки и правилно хранене. Тренирам за здраве и тялото се отплаща по най-добрия начин. За мен хубавата, чиста и полезна храна е дори по-важна и от самите тренировки. Натурален съм, а не както много хора си помислиха, че съм на химия заради начин,а по който изглеждах в предаването. Истината е, че не ползвам нищо, а разчитам на витамините и минералите да си ги набавям с храната и да съм спокоен. “Здраво тяло, здрав дух!”

- Кое е най-силното ти качество като човек?

- Най-силното ми качество е готовността да помогна, чисто сърце, вяра в доброто и непрестанното ми желание да се развивам и доказвам. “Където има воля, има и път” цитат от великия Христо Проданов./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

........па

........па 20.11.2021 10:03

Нищо не показа в игрите.Дойде,видя и отпадна.

Реджеп Иведик

Реджеп Иведик 20.11.2021 11:46

"Шеф Бар" -- "барман"/ "Мастер ноктопластика" -- "Маникюристка в гараж"

Ха, сега

Ха, сега 21.11.2021 11:17

"If there is a will, there is a way". Това е англииска поговорка от време оно и не започнала от Проданов.