Ицо Хазарта точи лиги по сексапилна лекарка СНИМКИ

Ицо Хазарта точи лиги по сексапилна лекарка СНИМКИ

В предаването "България търси талант" се явяват участници с различни таланти, които успяват да жегнат журито. До този момент като че ли само Ицо Хазарта не можеше да се впечатли чак толкова, че да изпадне в екстаз.

В последния епизод на шоуто това се промени. Появи се участничка, която веднага привлече вниманието на рапъра, който бе настървен като хищник към плячка. Уви, Ицо не гледаше толкова таланта на девойката, колкото природните й дадености. 

Шок! Слепият имитатор от „България търси талант” живее на ръба на мизерията! ВИДЕО

Дипломираната лекарка Боряна Димитрова омая журито с майсторско изпълнение на бели денс. „Ти възвърна вярата на нацията в традиционната медицина”, й каза Ицо Хазарта, като не можеше да отлепи поглед от кръшната снага на танцьорката.

Шефка в bTV хвърли око на Ицо Хазарта, иска да го развежда! СНИМКИ

Хазарта се пошегува с девойката, че си няма личен лекар и е време да промени това, намеквайки й, че иска при нея да се лекува. И накрая даде най-екзалтираното "Да", което е казвал до момента.

Участник от "България търси талант" на косъм от смъртта в шоуто СНИМКИ

Славена Вътова пък помоли момичето да я научи на няколко движения, но не се справи впечатляващо. Предстои да видим Боряна и в следващия кръг, а със сигурност най-нетърпелив е палавникът Ицо Хазарта./show.blitz.bg

 

 

Коментирай