И Ивелина аут от "Ергенът", но след шоуто двамата с Евгени ще... СНИМКИ

И Ивелина аут от "Ергенът", но след шоуто двамата с Евгени ще... СНИМКИ

Учителката Ивелина е поредната дама, която напусна имението на "Ергенът", след като Евгени не я удостои с цвете по време по време на церемония на розата. Успокояващото за нея поне е, че не е първата, която не получава заветното цвете от най-желания тв ерген в момента.

Бургазлийката, която се изявява още като художничка и оперна певица, а и не само като такава, както стана ясно от скорошни публикации, така и не получи покана за индивидуално усамотение, нито пък целувка от Евгени, въпреки заявката си, че е решена на всяка цена да открие любовта именно в "Ергенът".

Мони изкарва мръсни тайни на "Ергенът" срещу 5 бона

"Беше ми много приятно да се запознаем. Вече сме били на среща в сънищата ми. Късмет!", бяха последните думи на Ивелина преди да се сбогува с Евгени, който на свой ред ѝ пожела най-голямото щастие на света.

"Със сигурност ще се видим извън предаването, защото ми е обещал да посвири, а аз да пея. За мен ще бъде чест!", все пак остави вратичката открехната Ивелина.

"Ергенът" Евгени призна, че живее с жена и две деца, продуцентите са бесни ВИДЕО

Припомняме, че преди две седмици Ивелина изгря в най-новия видеоклип на друга участничка от "Ергенът" – Крисия, която бе поканила нея и Габи да ѝ партнират в екранизацията на песента "Две жени"./show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 15.04.2023 11:25

Праскал съм я на Слънчака за 500 лв, уникални свирки прави :****

До Капитана

До Капитана 15.04.2023 11:31

Аз пък теб съм праскал, че ти с това малко морковче за нищо не ставаш

........па

........па 15.04.2023 18:01

И тази беше от пълнежа.Ред е злобните Пламена/Пам/ и Ирина които ергена така и не покани на индивидуална среща.Достатъчен курорт изкараха.

до па....

до па.... 16.04.2023 22:14

е какво й е злобното на Ирина?!