Готвач на принц Хари и Мегън Маркъл влиза в "Хелс Китчън", шеф Ангелов издаде, че...

Готвач на принц Хари и Мегън Маркъл влиза в "Хелс Китчън", шеф Ангелов издаде, че...

Участник, който е готвил за принц Хари и Меган Маркъл, ще прекрачи прага на новия шести сезон на кулинарното риалити "Хелс Китчън" след броени дни, а изпълненията му тепърва ще интригуват зрителите.

Освен това в горещата кулинарна надпревара по Нова тв ще се изявяват още и действаща кметица, култов звезден отбор и готвачи, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации.

Сексбомбата от "Хелс Китчън" Михаела чака бебе от... СНИМКИ

Взискателният шеф Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни претенденти за наградата от 100 000 лева, а в Кухнята на Ада отново ще влезе и специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел. Звездите ще се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител.

"Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности. Няма да повярвате какви хора ще влязат. До мен в Кухнята на Ада отново ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, за да предизвикаме участниците ни по всевъзможни начини", споделя още шеф Ангелов.

Станислав от "Хелс Китчън" пръсна половин милион за апартамента и...

Тази година сред претендентите за победа в кулинарното риалити, което стартира на 19 февруари, попадат повече от атрактивни личности с любопитни житейски истории, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации./show.blitz.bg

Коментирай