Сексбомбата от "Хелс китчън" Михаела чака бебе от... СНИМКИ

Сексбомбата от "Хелс китчън" Михаела чака бебе от... СНИМКИ

Сексбомбата от "Хелс китчън" Михаела Кокинова, която прикова погледите не толкова с кулинарните си умения, колкото с гръдната си обиколка при участието си, ще става майка.

Чаровната блондинка, която бе истинска фурия в кухнята на шеф Виктор Ангелов в третия сезон на кулинарния формат, е в средата на бременността си, а новината дойде от профила на риалити героинята в социалните мрежи.

Станислав от "Хелс Китчън" пръсна половин милион за апартамента и...

От кадрите, които тя споделя с последователите си, се вижда как тя и бъдещият татко Калоян обявяват пола на бебето си - както е модерно в последните години - с балон, който се пука във въздуха и от него изскача син или розов прах. В случая - розов, което означава, че двамата ще стават родителите на момиченце.

И за двамата това ще бъде първа рожба. Те се ожениха през лятото на 2022 г., а сватбата им бе край морето, откъдето са родом и двамата.

Припомняме, че в края на миналата година Михаела успя да завърши и една от най-престижните академии за готвене - "Кордон бльо" в Париж. Иначе с любимия си Калоян вече управляват заведение в родния Поморие./show.blitz.bg

Коментирай