Станислав от "Хелс Китчън" пръсна половин милион за апартамента и...

Станислав от "Хелс Китчън" пръсна половин милион за апартамента и...

Победителят от "Хелс Китчън" Станислав, когото гледаме всяка сутрин и в "На кафе", пръсна половин милион за обзавеждане на нов апартамент, с който се сдоби миналата година.

Имотът се намира в Перник, където мачото живее от няколко години, след като се влюбва в гримьорката Божидара, която е момиче от миньорския град, а днес е негова законна съпруга.

Станислав от "Хелс Китчън" най-накрая похарчи наградата и обяви голяма новина

Запознати споделиха, че Станислав влага двойно повече пари за обзавеждане, отколкото за закупуването на самия апартамент. Той държал всичко да е направено по поръчка и се допитвал до едни от най-известните интериорни дизайнери в столицата. Най-голяма сума се очаква да хвърли за кухнята, която също искал да е уникат, тъй като по-голямата част от времето си прекарвал там.

Станислав от "Хелс Китчън" отлага медения месец, защото...

Приятели на кулинарния спец се шегуват, че толкова се е вманиачил по обзавеждането на дома си, че дори се допитва за одобрение и за мнение до последователите си в социалните мрежи.

"Няма да казвам точни суми. Не мисля, че са от значение. Да, искам всичко в дома ми да е уникално, защото това си е нашето семейно гнездо с Божидара и смятам, че трябва да е уютно и изпипано до последния детайл", споделя Станислав пред "Телеграф".

В Перник пък все повече се питат откъде риалити звездата всъщност разполага с такива солидни суми, защото съвсем наскоро той отвори нов сладкарски цех, а през миналата есен яхна и тузарски джип. Близките му са категорични, че всичко се дължи на усилена работа, на която той се е отдал почти денонощно./show.blitz.bg

Коментирай