Голяма промяна за Реджеп от Hell's Kitchen! След броени дни отваря... СНИМКИ

Голяма промяна за Реджеп от Hell's Kitchen! След броени дни отваря... СНИМКИ

Победителят от последния сезон на кулинарното риалити "Hell's Kitchen" Реджеп Бадев, отваря първия си собствен ресторант с голяма градина в София, а събитието се случва близо година, след като той положи подписа си за ресторант и в Пловдив.

Официалният си дебют в столицата Реджеп ще направи навръх Лазаровден (24 април, събота, бел.ред), а заведението ще носи неговото име и както може да се предположи - ще бъде фокусирано основно върху италианската кухня.

Големият победител в "Hell's Kitchen" Реджеп Бадев: Никога не се отказвам!

"Направихме едно приятно и уютно местенце в София, където може да се дегустира италианска традиционна кухня с истинска паста. Подбрал съм качествени продукти от Италия, а и не само от там. Искам да пренеса аромата и вкуса на тамошната кухня в центъра на столицата. Хубaвите вина също ще бъдат наша запазена марка", категоричен е шеф Бадев.

Ресторантът му разполага с 80 места и подиум, който в топлите дни може да се превръща в изискана градина. Посетителите на заведението ще могат да се насладят и на т.нар. show cooking зона, която им предоставя възможността да гледат как се приготвя вечерята им.

Победителят от Hell's Kitchen Реджеп нагорещи с признание за Емануела СНИМКИ

"Това доставя комфорт на клиента, да вижда какво му се готви. Шеф готвач съм аз, а с мен работи екип от 6 души", казва победителят от Hell's Kitchen.

Шеф Реджеп Бадев не крие, че кулинарният рилити формат е сериозен трамплин за израстването на всеки готвач, но с отварянето на собствените си ресторанти вече показва на хората това, което е той самият извън телевизионния ефир, пише "Монитор".

Реджеп от Hell's Kitchen на нож с шеф Виктор Ангелов! Отказва да му...

"Hell's Kitchen беше голямо изпитание, което ме научи за пореден път, че трябва да се бориш, за да постигнеш това, което искаш. В кухнята трябва да си постоянен, да имаш качества, да ги показваш и доказваш, за да успееш да достигнеш до върха", добавя още той./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 20.04.2021 21:29

Браво,Реджеп,браво,готвач!Дано да нямаш спънки!

тити

тити 21.04.2021 1:28

Едно време на циганите им викахме италианци.