Победителят от Hell's Kitchen Реджеп нагорещи с признание за Емануела СНИМКИ

Победителят от Hell's Kitchen Реджеп нагорещи с признание за Емануела СНИМКИ

Големият победител в кулинарното шоу Hell’s Kitchen Реджеп Бадев поднесе голяма изненада с горещото си признание, което направи за изкусителната поп фолк дива Емануела.

В скорошно тв интервю кулинарният магьосник, който спечели любовта на шеф Виктор Ангелов във финалната битка, върна малко лентата назад и заяви, че изпитва специален сантимент към  поп фолк певицата.

Реджеп от "Hell's Kitchen" без малко да пламне като факла!

Причината за чувствата му се оказват редица тежки моменти, докато е на гурбет в чужбина, когато в момента на силна носталгия го спасявали именно песните на Емануела. Към днешна дата обаче, Реджеп дори иска да готви за сексапилната звезда, която няма как да остане незабелязана, ако посети, който и да е било ресторант, камо ли пък този на големия победител.

Горещо! Емануела разпали до крайност страстите с тези СНИМКИ 18+

"Ако можех да избирам на коя известна личност да сготвя, това ще бъде поп фолк певицата Емануела. Когато бях извън България, слушах песните й, за да се почувствам у дома. Бих й приготвил някое типично италианско ястие, което съм сигурен, че ще я зарадва много", заяви той в ефира на Нова телевизия.

Самата Емануела със сигурност е останала поласкана и от комплиментите, и от предложението за похапне вкусна и най-вече майсторски приготвена италианска храна. А потвърждение за това направи самата тя в профила си в социалните мрежи, където сподели и част от интервюто с Реджеп./show.blitz.bg

Коментирай

Did

Did 26.05.2020 8:57

Нали е излязъл от България на 5г? За каква носталгия говори постоянно тоя???

Радо

Радо 26.05.2020 21:48

Смятай какво му е нивото, IQ щом е виждал спасение, утеха и там кво ли не от някаква си чалгарга, типичен прост, едночипов селски бек

joe

joe 27.05.2020 2:38

Чалгаджия ...

ааааааааа,

ааааааааа, 27.05.2020 12:43

ти пък си намерил коя да слушаш.:)))