Реджеп от "Хелс Китчън" на нож с шеф Виктор Ангелов! Отказва да му...

Реджеп от "Хелс Китчън" на нож с шеф Виктор Ангелов! Отказва да му...

Шеф Виктор Ангелов и победителят от „Хелс Китчън” тази година – Реджеп Бадев, не се поглеждат.

Младият готвач не иска и да чува за доскорошния си началник в риалитито, камо ли да трупа стаж в ресторанта му, което е част от неговата награда в шоуто.

Вместо да се бъхти в кухнята на звездата, Реджи инвестира стоте хиляди лева, които спечели от Кухнята на ада, в собствена пицария, пише „Уикенд“.

Големият победител в Hell's Kitchen Реджеп Бадев: Никога не се отказвам!

Роденият в Сърница млад готвач реши да използва наградата от „Хелс Китчън”, за да се върне в България за постоянно. Както е известно, той е напуснал родината много малък заедно със семейството си и е израснал в Италия. След като се дипломира като готвач, намира работа в Германия и прави успешна кариера там.

Победителят от Hell's Kitchen Реджеп нагорещи с признание за Емануела СНИМКИ

Но явно България му е липсвала, защото използва първия възможен момент, за да се засели обратно тук. „Италианчето”, както го наричаха в шоуто, се връща не просто в страната, а в родния си край. Той вече обяви, че отваря пицария в Пазарджик.

Заведението се рекламира като мястото, където готви лично победителят „Хелс Китчън” 2020. „Браво на Реджо, че не се прави на звезда, а иска да работи близо до родния си дом!”, радват се фенове на младия готвач.

Известно е, че макар да му даде голямата награда в „Хелс Китчън”, шеф Виктор Ангелов не е от най-големите почитатели на Реджеп. През трите месеца в шоуто той му причини доста нервни изблици и, ако не беше толкова добър в ножа и черпака, щеше да изхвърчи още при първите елиминации.

До последно се говореше, че най-вероятният победител в готварското шоу е Атанас от Пловдив, който стана любимец на шефа не само заради професионалните си умения, но най-вече заради благия си характер. Все пак накрая Ангелов не можа да си изкриви душата и даде наградата на Реджи. Двамата се прегърнаха на финала и се говори, че това е било и ще си остане последната им среща.

Бадев не е бил на прощалното парти на участниците в „Хелс Китчън”, нито поддържа връзка с някой от тях. Нито той, нито те горели от желание да се срещат отново, твърдят запознати. Вместо да се занимава с поддържането на връзките с бившите си конкуренти, Реджеп вложил силите си в отварянето на своя ресторант.

Решил да заложи на пицата, вместо на завъртени гурмета, защото тя най-лесно се продава. Идеята му била заведението да заработи още след финала на шоуто, но заради извънредните мерки около Ковид-19 се наложило да поизчака до 12 юни. Готвачът обяви, че вече очаква поръчки от клиенти./show.blitz.bg

Коментирай

007

007 15.06.2020 12:32

Наглите и елементарните печелят у нас.

toz rom

toz rom 15.06.2020 15:00

nema spceli nisto

алаала

алаала 15.06.2020 15:46

миришиииииииииии на пиции, илати при Риеджи

Ами

Ами 15.06.2020 21:46

Да беше дал наградата на Атанас, който наистина я заслужаваше,а не на този надут пуяк-Реджепчо !!!

Дайго Умехара

Дайго Умехара 16.06.2020 8:44

Най-страшното е, че доста българки го харесват. Мда... Левски и Ботев умряха, за да може кухата българка да лапа рязани бургии и днес. Явно 5 века не й стигнаха.

Този Реджи

Този Реджи 16.06.2020 10:58

от долината на широките гащи трябваше да го изгонят още в третото предаване. Помашкия му манталитет лъсна още в началото. Не трябва да се дават награди защото някой е инвалид, циганин, черен, от друга религия или не знам какво си. А точно това се прави.

Лалугеров

Лалугеров 16.06.2020 15:14

Мръсен помак !

legioner

legioner 16.06.2020 15:45

zavistlivi bg

Daf daf

Daf daf 19.06.2020 18:14

Не е помак, а сиган.

Една жена

Една жена 30.03.2021 22:57

Реджи е добър готвач, може да води. Но е надут и то много, а това в един момент ще му изиграе лоша шега. Рано или късно... Че е циганин.... Да, личи си. Но какво значение има С тая пицария... Язък му за високото ниво... Успех, Реджи