Голяма изненада в "Ергенът": Неочаквано от шоуто е аут и... СНИМКИ

Голяма изненада в "Ергенът": Неочаквано от шоуто е аут и... СНИМКИ

Милена Соколова напусна "Ергенът", след като Алек не й даде последната роза. Парфюмеристката сподели по-рано директно на най-желания тв ерген, че изпитва съмнения за това дали той действително я харесва.

Алек на свой ред обаче, намери деликатен начин да излезе от ситуацията, като й каза, че е сигурен в едно и то е, че тя наистина е изключително чист и стойностен човек. 

Неочакван обрат в "Ергенът" след грозния скандал: Алек изгони позорно...

"Ти си необикновена жена. Знам, че това, което ти се случи тук, е голям трамплин за теб - каза Алек на Милена, след като не й даде роза. - Смятам, че си прекрасна и това трябва да го знаеш на първо място.

Пореден скадал с Маги от "Ергенът": Блондинката била...

Имаш какво да дадеш на един мъж и заради това ти пожелавам да го намериш", довърши ергенът, след което я прегърна и се сбогува с нея.

"В момента, в който не получих розата, усетих едно освобождение" - призна парфюмеристката и след това се обърна към Алек.

"Благодаря, че те срещнах! Пожелавам ти да намериш тази любов, която да омагьоса очите ти, да докосне сърцето ти и да те плени истински."

Изненадващото е, че в центъра на конфликтите тази вечер бяха Криси, Надя и Йоана, като нито една от трите не напусна имението./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

Коментирай