Пореден скандал с Маги от "Ергенът": Блондинката била...

Пореден скандал с Маги от "Ергенът": Блондинката била...

Ергенката Маги Томова от известно време насам е преследвана от всевъзможни спекулации, някои от които твърде лични. Е, както се казва - момента за истината назря.

Наскоро блондинката отрече, че има деца! И го направи не къде да е, а пред очите на милионера Алек.

Няма да повярвате как е изглеждала Надежда от "Ергенът" преди 15 години СНИМКИ

"Имаше много спекулации относно това дали имам деца. Повярвайте ми, че ако имах това, щеше да е първото нещо, което да споделя в предаването с гордост", сподели една от фаворитките на Алек Младенов.

Мнозина бяха повярвали, че чаровната блондинка е самотна майка с дете. Причината за това - снимка, в която Маги е прегърнала едно момиченце. Детето в снимката се оказва, че не е отроче на Маги, а нейна племенница.

"Това е Ивая, моята племенница. Имам и прекрасен племенник, но той вече е голям и не иска да се снима с леля си", разказва миската.

Не е за вярване как е изглеждал Алек Манолов преди "Ергенът", зрителите са в шок

До края на шоуто остават блондинките Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им обявява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му..

Интересно е, че обявената за мама Маги ще се изправя на финала в надпреварата за сърцето на бизнесмена Алекс срещу друга майка - Надежда Вишева, родителка на 9-годишно момченце.

Междувременно се появиха слухове, че постъпката на ергена в края на шоуто, а именно да не си избере победителка, не е случайна. Причината за това бил фактът, че Алек всъщност си имал изгора и хич не си търсел нова жена.

За момента няма категорична яснота дали това е така, но форумите на предаването са пълни с подобни твърдения. Според клюките след края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си. И двамата си живеели щастливо. Мацката до Алек била във форма, около 30-те и блондинка. Произхождала от богато семейство, точно от каквото е й Алек./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай