Галин проговори за скандала в 'Черешката на тортата" и излъга ли зрителите

Галин проговори за скандала в 'Черешката на тортата" и излъга ли зрителите

Тази седмица Галин бе един от участниците в "Черешката на тортата" и успя да предизвика скандал, който вече четвърти ден не стихва. 

Чалга звездата беше решил да презентира изпълнителите си от неговата музикална компания, а не толкова да заложи на кулинарните си умения. Веднага след неговата вечеря се появиха обвинения в нагла измама и след няколко дни мълчание, Галин реши да проговори и да признае цялата истина. 

Заедно с певицата Лидия приготвиха за гостите плодова салата, която украсиха с домашни курабийки. Наблюдателни зрители отбелязаха, че сладките са купени от магазина и Галин най-нагло лъже в ефир. 

Галин кавалерства на бала на фолк звезда, но ядоса гамени и те му сториха нещо ужасно СНИМКА

„Разбира се, че не сме купували бисквити от магазина, нали екипа щеше да види. Истината е, че първата тава нямаха чак толкова добър вид. После вече втората партида беше с хубава форма. Направихме няколко партиди. Но те показаха само първата. Няма защо да се лъже за нещо толкова лесно… “, обясни  Галин пред Lifeonline.bg разминаването. 

В "Черешката на тортата" Галин е в компанията на щерката на Гала - Мари Константин, моделът Глория Петкова, Деляна Маринова – Джуджи и Пламен Димов.

Тази седмица Галин има и специален повод за радост, тъй като празнува 10 години на професионалната сцена. Събра целия си екип в студиото, където се почерпиха и дори Галин наруши хранителния си режим, за да опита от вкусната торта./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

Коментирай

готвач 4 разряд

готвач 4 разряд 04.06.2021 9:25

очевидно е че ще победи миганчето на Гала, някой съмнява ли се, Манджев с такива нагласени победители никой няма да ти гледа бозата, колко пари ти даде баба Гала?

ха ха Хо

ха ха Хо 04.06.2021 14:07

Ох,този голям простафел с претенции.С филъри у бузите и джуките,смешник жалък. Стои като кръпка на фона на останалите.

Djeri

Djeri 05.06.2021 16:24

Mango Djeri e edin dyhach nishto poveche.