Галин кавалерства на бала на фолк звезда, но ядоса гамени и те му сториха нещо ужасно СНИМКА

Галин кавалерства на бала на фолк звезда, но ядоса гамени и те му сториха нещо ужасно СНИМКА

Фолк звездата Галин си припомни вълнуващите трепети от абитуриентския бал. За втори път изживя тази тръпка, но този път като кавалер на талантливата Симона, която е най-новото попълнение в неговата музикална фирма. 

Червенокосата Симона, която се записа вече с първи хит, нямала никакво колебание в избора си на кавалер. Галин пък без да се замисли приел да я придружи на бала и да я превърне в звезда сред съучениците й. 

Мачото бе неотлъчно до новата си звезда по време на церемонията по случай завършването на училище. Той я придружи до двора на гимназията. Появата на звездата предизвика истински фурор в училището. Двойката обра бурните овации и всички погледи бяха насочени към тях. По-късно Галин, хванал за ръка Симона, мина и по червения килим в центъра на града. А след това певецът откара със скъпарската си кола певицата до хотела, където тя купонясва със съучениците си.

Малко преди да отпраши към поредната си изява, певецът бе неприятно изненадан. Галин открива, че гамен е посегнал на тузарския му автомобил. В гумата на изпълнителя е забит огромен винт. И тя е спукана. "Този, който го е направил, нищо не е постигнал. Аз гумата ще си я сменя, но ти ще си останеш келеш", изригна Галин по адрес на гамена./show.blitz.bg

 

Коментирай

Hanz Kammler

Hanz Kammler 26.05.2021 15:22

На Галин му се иска някой гамен да забие нещо друго в него. Lmao

Таласъм

Таласъм 26.05.2021 15:58

Hanz Kammler само ако знаеш колко си прав ? Хахахаха вярно иска някой келеш да го натисне по старт/стоп бутона !

КОРОНАВИРУС

КОРОНАВИРУС 26.05.2021 17:49

ИЗПЪРДЕНИТЕ НОВИНИ

Данна Пирянкова

Данна Пирянкова 26.05.2021 20:07

Галин не е мачо. Галин е проститутка - гей, който прави всичко за пари. А и примрял е някой за колата му, която всъщност му е купена от любовника му Благо Солов.

Олелеееее

Олелеееее 28.05.2021 4:02

Ама тук само простаци и простачки ли са коментирали?!?!

Иванов

Иванов 28.05.2021 6:06

Аз бях!

Ангел

Ангел 28.05.2021 7:39

На всеки се случва да спука гума,прави си сензация от един винт.

Аз Варна

Аз Варна 28.05.2021 9:38

ГАаалин си е купил колата,защото се спуква от работа.Нека малкия келеш да си купи такава.Ама не,ще му текат лигите само и ще злобее.