Ето я чисто голата Жени Джаферович, мрежата прегря заради това СКАНДАЛНО ВИДЕО 18+

Ето я чисто голата Жени Джаферович, мрежата прегря заради това СКАНДАЛНО ВИДЕО 18+

Жени Джаферович, която в момента се изявява в "Игри на волята", предизвиква пожари с пищните си форми далеч преди да се появи в риалити формата. Интересът към нея сега обаче, е двоен и както се казва - беше въпрос на време в публичното пространство да се появи нещо толкова пикантно.

Популяната гримьорка вероятно вече не би била доволна голите й снимки да се въртят навсякъде във виртуалното пространство, само че и няма как да изтрие с гумичка миналото си. Поне не от любопитството на най-изобретателните си последователи в социалните мрежи.

Жени Джаферович вся раздор в "Игри на волята", зрителите са бесни СНИМКИ

Вижте как е изглеждала Жени още преди да добави фамилията Джаферович зад името си. Период, в който явно е градяла кариерата си, припечелвала предимно с еротични фотосесии.

Жени Джаферович отслабна и пръсна луд сексапил СНИМКИ 18+

Любопитна подробност, която вероятно някои са забравили, е, че Жени бе един от секссимволите в началото на миналото десетилетие, като дори се класира на второ място на конкурса "Мис плеймейт" през 2010 г. Тя се познава и с Благовеста Бонбонова, която е завършила трета на същия конкурс./show.blitz.bg