Ето я бъдещата булка Вики от "Един за друг" на моминското си парти СНИМКИ

Ето я бъдещата булка Вики от "Един за друг" на моминското си парти СНИМКИ

Вики от "Един за друг" вече е на сватбена вълна и скоро ще се врече във вярност на любимия си Георги. Преди това обаче, както повелява традицията, красавицата отпразнува шумно и запомнящо се своето моминско парти.

Виктория, която е сестра на фолкпевицата Десита, но не парадира изобщо с това, качи в профила си серия от кадри от предсватбения купон, от които ясно си личи колко е щастлива и доволна.

Любима двойка от "Един за друг" вдига сватба след месец ВИДЕО

На моминското парти от участничките в риалити формата присъстваха само Димана, Криси, Габи и Милена. А някои от последователите на брюнетката отбелязаха с изненада, че от кадрите липсва и сестрата на бъдещата булка.

Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) са от Бургас, но въпреки крехката си възраст, двамата са заедно от близо 8 години. Мотивиран от силните си чувства, Георги успява да свали близо 30 килограма и именно тогава неговата половинка разбира, че характерът е по-важен от външния вид. Той е по-романтичен, а тя трудно изразява емоциите си.

Вики от "Един за друг" нагорещи мрежата с тези горещи СНИМКИ 18+

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват. /show.blitz.bg

Коментирай

Коя

Коя 09.06.2023 23:47

Много важно

ами

ами 10.06.2023 15:26

може ли в гъза на всичките?

Капитана

Капитана 10.06.2023 19:15

Праскал съм я 2019 год на Слънчака, страхотни минети прави и гълта до последна капка!