Ето в кой костюм се крие Рафи в "Маскираният певец" СНИМКИ

Ето в кой костюм се крие Рафи в "Маскираният певец" СНИМКИ

Новият сезон на "Маскираният певец" тази година обещава много неподозирани изненади. И въпреки упоритото пазене на тайна преди началото на формата, вече имат доста предположения кои са звездите под маските.

Битките обещават да са крайно ожесточени, а вече бяха представени и първите герои - Гъбарко и Камъкът. В шоуто влизат общо 14 нови маски.

Маги Халваджиян се издаде кой влиза в "Маскираният певец" СНИМКИ

"Добро утро, аз съм ГЪБАРКО. Готов съм да вляза в битка и да остана до финала! Никога няма да ме познаете!", даде заявка още първата маска.

"Здравейте! Аз съм КАМЪКЪТ! Обещавам да тежа на мястото си и да ви затрудня много", последва закана и от следващата маска.

Ето на кого Рафи отстъпва ултра модерната си кола от "Капките" СНИМКИ

Първите предположения на зрителите обаче, вече са факт - според масовите реакции под каменната маска се крие Рафи, който е достатъчно нисък за костюма. Дали наистина е той, няма да е далеч, когато ще стане ясно.

Автор на маските и сега е стилистката Кремена Халваджиян, която наскоро призна, че покрай работата по "Маскираният певец" вече две лета не е имала време за истинска почивка. Този август обаче, тя отиде в любимата си Италия, защото наела повече хора.

Няма да повярвате кого избра Маги Халваджиян да рекламира Рачков СНИМКА

"Предишни години две момичета шиеха костюмите, друго ателие правеше маските. Последният костюм го довършвахме, докато вече се снимаха визитките. От края на май, до август включително. Този път започнах още преди да свършат "Капките". Започнах да ги мисля, да търся хора. Сега работя с много изпълнители, за да стане по-бързо. Всеки е поел по два, по три костюма", разясни стилистката./show.blitz.bg

Коментирай

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ 29.08.2021 15:19

Е НЕ МОЖЕ ЛИ ТОЗИ ПЪТ БЕЗ РАФИ.АРМЕНСКА МУ РАБОТА.ЗА ТОВА ИЗБЯГА ЗУЕКА.