Маги Халваджиян се издаде кой влиза в "Маскираният певец" СНИМКА

Маги Халваджиян се издаде кой влиза в "Маскираният певец" СНИМКА

Продуцентът Магърдич Халваджиян издаде с пост в инстаграм кой влиза в „Маскираният певец“. Шоуто започва през септември по Нова, която вече го рекламира.

След като бе на почивка в Италия със семейството си и приятели, Халваджиян се показа от снимачната площадка на предаването, където тече заснемането на визитките на участниците. До него е седнал Рафи Богосян, преоблечен като средновековен благородник.

 


Рафи е любимец на арменеца, участник на два пъти в „Като две капки вода“, победител в същото предаване и участник в бенда на другото шоу на фирмата-това на Димитър Рачков, пише "Хотнюз". 

Сигурни сме обаче, че хитрият Халваджиян не случайно показва арменския музикант. Или той ще отпадне първи в надпреварата, или просто ще бъде гост в първото предаване.

Факт е обаче, че продуцентът иска да подгрее максимално интересът на публиката към задаващото се шоу и затова е готов да покаже и тайни от кухнята на снимачния процес./show.blitz.bg
 

Коментирай

Красимир

Красимир 16.08.2021 14:22

Ермемска работа. Няма да гледам тази боза...

Анонимен

Анонимен 16.08.2021 15:29

Чужденец без право на глас

Алито от София

Алито от София 17.08.2021 12:19

А колко пъти казва,, кълна се даже аз не знам кои се крият зад костюмите ", е как да не е нагласено всичко в нова тв и то от край време, мушенници