Ето на кого Рафи отстъпва ултра модерната си кола от "Капките" СНИМКИ

Ето на кого Рафи отстъпва ултра модерната си кола от "Капките" СНИМКИ

Големият победител от последния сезон на "Като две капки вода" Рафи Бохосян поднесе неочаквана изненада броени часове след като триумфира на сцената на хитовото шоу за имитации.

Талантливият изпълнител, който отнесе конкуренцията с брилянтното си изпълнение на хита на Васил Найденов "Сбогом, моя любов", взе решение да подари ултрамодерната си кола, която получи като награда, на приятелката си Елена Коларова.

Рафи с първи думи след победата в "Капките" и мнение за останалите участници

Самият той има собствен автомобил, който също е подарък, но от предишна негова победа - в първия сезон на шоуто. Тогава чисто новият "Нисан Джук", заради който арменецът изкара и шофьорска книжка, бе строшен от неизвестни лица на паркинг в софийски мол, а изуменият Рафи публикува кадър на злополучната кола, чието задно стъкло беше напълно избито тогава. 

"Ужасявам се от човешката злоба и завист, защото съм сигурен, че това е причината за вандалщината", възмути се тогава певецът. Сега се надява да няма подобни инциденти с новата кола, която ще шофира Елена.

Ето шокиращи СНИМКИ от афтър партито на "Капките"

Двамата се срещат покрай работата. Запознават се, когато той търси балет, с който да работи. Препоръчват му групата "Скайуокър", в която Ели танцува. В началото имат само професионални отношения, любовта им пламва доста по-късно, но засега не мислят за брак и деца. 

Все пак арменецът не смята да следва примера на Део, който стана баща чак на 40. Засега Рафи е едва на 28, макар че според патриархалната му арменска фамилия, вече е време да дундурка бебе, пише "Галерия"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Alex

Alex 27.05.2021 22:06

Рафее,Рафе,падна ми в очите!Че тая кола си беше на Фики,бе,не се ли усети,че Геро сговни цялата работа?!Тебе требеше да те направят портиер на Елвис,глупако!Няма ли да те е срам да се показваш на екран?!

Милен

Милен 28.05.2021 12:07

Този циг...н Фики, много го бутат навсякъде бе - ужас, то черен, напомпан с химия и не е толкова талантлив, колкото баща си. Рафи е ТАЛАНТ, и то голям. Заслужена победа.

ьюцзжьбц жб

ьюцзжьбц жб 28.05.2021 17:01

Стига сте плюли по хората бе. Нямате ли си собствен живот. Само обиждате без изобщо да ги познавате. Типична Байганьовщина.

Аlex,на "Милен"

Аlex,на "Милен" 28.05.2021 20:05

Рафе,не,че имам нещо против таланта ти,но не ти ли е неудобно да приемаш нещо,което не ти се полага.Та толкова фалшиво пя Васковата песен,че чак микрофона се изчерви.Ама нали така казаха на Геро твоето име и той,факиреца,чак започна да заеква като те обяви.

Аlex,на "Милен"

Аlex,на "Милен" 28.05.2021 20:08

Рафе,не,че имам нещо против таланта ти,но не ти ли е неудобно да приемаш нещо,което не ти се полага.Та толкова фалшиво пя Васковата песен,че чак микрофона се изчерви.Ама нали така казаха на Геро да те обяви...Близачи,не ви ли уйдисва коментара ми?!

Лош бълг.матрял

Лош бълг.матрял 29.05.2021 8:22

Браво Рафи,....стига с тази злоба бе хора. Фики е мамино глезеноо сигане, с татенцето дето единствен висеше всеки път в залата. Болни сигански мераци......

боц боц

боц боц 29.05.2021 9:43

ало халваджян ли си бозаджян ли си манчес хайгагам тивер че мозер което превеждам значи арменски номера нещем никой нормален българин не гледа това нагласено уж шоу с тъпи водещи добре че ромите ти правят шоуто и гласуват с смс

Ами,

Ами, 30.05.2021 12:58

Спечели най-добрият имитатор,певец,артист Рафи-Фикрет може само да му диша прахта и да си вие чалгията.