Ето кои звезди отсвириха купона на Капките СНИМКА

Ето кои звезди отсвириха купона на Капките СНИМКА

Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като два капки вода” не се състоя заради ковида, но участниците все пак се събраха да отпразнуват финала.

В центъра на масата е победителят Фики със съпругата си, а компания му правят Маги Джанаварова, JJ, Димитър Маринов и Галя.

Фики на седмото небе от щастие, а причината... ВИДЕО

Заедно с тях е и част от екипа на предаването, но без продуцента Магърдич Халваджиян. Досега винаги финалните купони се провеждаха в заведението на жена му, но в момента то все още е затворено, пише "Хотнюз". 

Халваджиян обаче има повод да почерпи, защото се похвали в социалните мрежи: „Когато всичко свърши имах усещането, че финалът на “Капките” беше много, много добър! Резултатите потвърдиха усещането ми! 51% пазарен дял! Такова чудо не бях виждал! Най-гледания финал на шоуто за всички осем сезона! Благодаря на Публиката, на екипа и на Нова!”

Сред празнуващите не е и Луна, която доста походи по нервите на екипа и участниците. Халваджиян призна в ефир, че в началото на шоуто е имал разговор с нея в опит да спре доста странното й поведение. Той й обяснил, че иска шоуто да продължи да забавлява, а не да напряга в и без това трудната ситуация и луна се съобразила с молбата му./show.blitz.bg
 

Коментирай

Гошо

Гошо 21.05.2020 12:17

Какви звезди, какви 5 лева

Бай Тоше

Бай Тоше 21.05.2020 16:54

Аз отсвирих капчуците още от начало!!

Tou

Tou 22.05.2020 8:54

Много хубаво шоу! Прекрасна организация и професионализъм. Личи си, че зрителите са главно от средната класа в страната. Оцениха достойно, възпитанието, културата и интелекта на участниците. За мен Фики и Маги бяха на едно и също високо ниво.