Ето кои двама любими актьори влизат в "Маскираният певец"

Ето кои двама любими актьори влизат в "Маскираният певец"

Обичаните актьори Юлиан Вергов и Стефания Колева влизат ударно в музикалното шоу "Маскираният певец". За първи път във формата ще гостуват двама детективи, които ще се опитат да разпознаят кои звезди се крият зад маските. 

Изненадите не спират дотук. Освен двама гост-детективи, в шоуто ще видим и две от емблематичните маски от миналогодишния сезон, за които ще влязат нови звезди от шоубизнеса и ще се опитат по всякакъв начин да заблудят панела срещу тях. 

Падна още една маска в "Маскираният певец"! Светлината се оказа... СНИМКИ

Обичаните актьори Юлиан Вергов и Стефания Колева ще помогнат на звездното следствие и ще опитат да отгатнат всички улики, за да разберат кой се крие под тайнствените маски. Юлиан сяда повторно на детективското място, а Стефания се впуска в предизвикателството за първи път. Какво ще долови нейното око и ще успее ли да разпознае по гласа някой от образите?

Тайната е разкрита! Ето коя е Хищницата от "Маскираният певец" СНИМКИ

Тази събота гост-маските Шапката и Принцесата ще се качат отново на сцената на най-мистериозното шоу в ефира. Миналата есен Къци Вапцаров изненада всички в „Маскирания певец“, когато свали маската на Шапката, а под красивия костюм на Прицесата се криеше певицата Алисия. Любимите образи ще бъдат представени от две други звезди, а зрителите и панела ще имат едно изпълнение време, за да познаят кой стои зад тях.

В две епични битки, петте маски от втората група ще се борят, за да продължат в надпреварата.

В дуел за любовта на зрителите един срещу друг се изправят Макаронът и Хищницата, а в голямата тройна битка влизат Мозъкът, Бебето и Палячи./show.blitz.bg

Коментирай