Ето ги ВСИЧКИ участници в "Сървайвър", изненадите са големи!

Ето ги ВСИЧКИ участници в "Сървайвър", изненадите са големи!

Преди няколко дни ви информирахме кои са новите звездни участници в новия сезон на екстремното риалити шоу "Сървайвър", което скоро ще се появи в ефира на bTV. Ето, че вече са ясни и останалите, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, както и за титлата "Последният оцелял" в Доминикана.

Новите претенденти ще бъдат посрещнати не само с екзотична природа, но и с изолация, самотата и ще се сблъскат с най-големите си страхове, но и ще покажат силата на волята и духа си, както и опит да надскочат себе си. Снимките ще продължат рекордно дълго време - 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България. 

Култово ВИДЕО показа новите звездни участници в "Сървайвър"

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето "Известни", ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името "Войни". Мъжете са: футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а жените - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова. 

В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания. Веднъж попаднали в приключението, те ще трябва да изградят сложни стратегии и да предприемат неочаквани, а често и рискови ходове, за да се придвижат към победата.  

Божана Кацарова за "Сървайвър": Може да ме очаквате с пълна сила!

Предстоящият, седми сезон на Survivor, не само ще сбъдне мечтата на риалити героите да се гмурнат в неизвестното, но и ще ще донесе нови, силни емоции и на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.

Предаването ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона./show.blitz.bg

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 29.01.2023 15:22

Менте Сървайвър с менте популярни люде.Плажен Биг брадър с анадолски привкус.Игнорирам....

kravar

kravar 29.01.2023 20:52

MAZNI PRADNI NA DIARIQ !

Пародия

Пародия 30.01.2023 8:30

От дъно надолу

Коя

Коя 30.01.2023 23:46

Ама че звезди и половина. Абсолютни паразити за обществото.Чалгари, Кофьори, стилисти, влогъри и обикновени гейове.

дер лайнен

дер лайнен 31.01.2023 15:26

в България няма материал, едни и същи помияри във всички предавания