logo

Две жени се бият за сърфиста-любовчия във "Фермата"! СНИМКА

Две жени се бият за сърфиста-любовчия във "Фермата"! СНИМКА

Ревност разяжда риалитито "Фермата". Маникюристката Силвия и детската учителка Маргарита са в остра схватка заради единствения мъж, по когото си падат.

Ябълката на раздора - сърфистът-любовчия Сами Хосни, върти и двете на малкия си пръст. От няколко седмици треньорът редовно се събужда в леглото на Силвия, където нощем двамата се натискат.

Жените във "Фермата" скочиха срещу новата кметица! СНИМКА

Маникюристката, от своя страна, публично се хвали с целувките и ласките, които си разменят. Близостта им обаче е непоносима за Маргарита, която също има чувства към Хосни.

Ето я младата любовница на Венци от "Фермата" СНИМКА

"Когато падна стената между стопанствата на бедните и богатите, Сами се интересуваше от мен, беше му приятно да си говорим. В момента, в който го удари хормона със Силвия, спряхме да общуваме. Не знам как да го определя това...", не крие обидата си тя, а ревността я кара да се заяжда с маникюристката.

Повечето мъже се забавляват с поведението на Сами, но някои не го одобряват.

"Ти не влагаш нищо сериозно, просто си гледаш кефа. Яко ти е да си цъкаш с женички, но това може да ти изиграе лоша шега", категоричен е младият бизнесмен Митко Калайджиев.

Мачовците от "Фермата" превърнати в робини! СНИМКА

Сами обаче има своя философия в стил Дон Жуан. "Не всеки флирт трябва да премине в нещо супер сериозно. Спирачката трябва да се дръпне, когато е свършена работата", лукаво се измъква от отговорност той./show.blitz.bg

Коментирай