logo

Жените във "Фермата" скочиха срещу новата кметица СНИМКА

Жените във "Фермата" скочиха срещу новата кметица СНИМКА

Лавина от женски гняв се надигна във "Фермата" и е на път да прегази една от най-големите красавици в шоуто, а това, което ще се случи между участниците, ще ескалира много бурни реакции.

Омразата на участничките се насочи право към фермерката на седмицата Силвия, която организира работата в стопанството и вече е известна като Барби-кметицата.

Мачовците от "Фермата" превърнати в робини! СНИМКИ

Блондинката предизвика гнева на посестримите си, защото флиртуваше с треньора Сами Хоссни и пренебрегваше задълженията си. Силвия се умилкваше около мускулестото му, татуирано тяло, вместо да дава задачи на ратаите и да следи за изпълнението им.

Ето я младата любовница на Венци от "Фермата"! СНИМКА

Барбито дори събра на седянка останалите жени и в интимни подробности описа как двамата със Сами се гушкат и опипват в сеното.

"Силвия е разсеяна, във "Фермата" цари пълен хаос! Няма да се справим със задачите!", просъска през зъби домакинята Красимира, която се страхува, ще ако се провалят, ще загубят кошници с провизии.

Екзорсизъм във "Фермата"! СНИМКА

Според Дана и Велислава, Кметицата не просто е безотговорна, а е и ужасно мързелива. „Силвия много ме дразни. Ако мога да избера срещу кого да се изправя, това ще е тя!“, отсече детската учителка Маргарита./show.blitz.bg

Коментирай