logo

Мачовците от "Фермата" превърнати в робини! СНИМКИ

Мачовците от "Фермата" превърнати в робини! СНИМКИ

След като месеци наред демонстрираха мускули и високо самочувствие, мачовците от "Фермата" бяха поставени на колене. Мъжете се превърнаха в робини, длъжни безропотно да готвят, да чистят и да затварят буркани със зимнина.

Задачата да изплетат терлици удари най-тежко по егото им. След първоначалната съпротива, всички чинно хванаха куките. Само няколко минути по-късно обаче безпомощно вдигнаха ръце от кълбетата с прежда.

Екзорсизъм във "Фермата"! СНИМКА

"Изглеждам нелепо! Предпочитам да направя четири кокошарника, вместо да плета!", проплака бившият полицай Венцислав, докато се бореше с бъдещия терлик.

Сгънат над сложната плетка, екс охранителят призна най-големия си страх: че веднага щом излезе от шоуто, приятелите му от ловната дружинка ще поискат да им оплете по едни терлички.

Паулина от "Фермата": Потресена съм от грозните лъжи по мой адрес! 

Въпреки че получиха инстукции как да въртят правилно куките от сръчна баба, която пристигна в шоуто, натъкмена в носия, мъжете трудно схванаха сложната плетка. Военният Станислав помоли възрастната жена да остане два дена в шоуто, за да им помага да се ориентират в бримките.

"Ще бъдеш сред готини момчета, ще те поим, ще те храним, масаж ще ти правим, на басейн ще те водим“, опита да се пазари той, но не срещна разбиране.

Похот и грохот на арената във "Фермата", шоуто загуби...

Докато мъжете плетяха, слагаха буркани с лютеница и готвеха боб, жените получиха мисия да вършат мъжката работа във „Фермата“. Без да се оплакват, те цепиха дърва, пренасяха материали, чистиха обора и храниха животните./show.blitz.bg

Коментирай