Димитър Маринов влиза в "Маскираният певец" и ще...

Димитър Маринов влиза в "Маскираният певец" и ще...

Димитър Маринов отново ще прикове вниманието върху себе си, този път в шоуто "Маскираният певец", а появата му ще се случи съвсем скоро в ефира на Нова тв.

По всяка вероятност актьорът, когото цял Холивуд познава, ще седне на детективско столче до Азис, Владо Пенев и Алекс Раева.

Спипаха Ивана и Димитър Маринов на тясно в колата СНИМКА

С участието си като гост-звезда пък, Маринов доказва, че не се крие под една от маските, каквито предположения вече имаше във формата.

Изненада! Димитър Маринов свирил с цигански оркестър СНИМКИ

Традиционно на сцената ще излезе и една маска от предходния сезон на предаването. Този път това ще бъде закачливата Кокона, чийто образ миналата година се падна на Джулиана Гани.

Актуалните шест маски пък ще влязат в нови битки за продължаване напред в шоуто. Златният ще се изправи срещу Макарона, Плашилото ще влезе в сблъсък с Булката, а Хищницата ще мери сили срещу Баба Яга./show.blitz.bg

Коментирай

rgeorgieva

rgeorgieva 12.11.2020 11:03

А дали ще бъде "адекватен" панелист. Имам чувството,че не познава изкъсо известните (евентуалните) които биха били под маските. Засега най-добре се представи като гост-панелист:Ники Сотиров и отчасти Яна Маринова.

българин

българин 13.11.2020 12:13

И какво ще прави в това шоу този човек??? Този не познака нашите певци и артисти! Да не го оплюем като Силвия Лулчева?