Спипаха Ивана и Димитър Маринов на тясно в колата СНИМКА

Спипаха Ивана и Димитър Маринов на тясно в колата СНИМКА

Няма да повярвате какво се е научила да прави Ивана по време на извънредното положение. Изпълнителката на "Нещо нетипично" демонстрира странни пози във видео в социалните мрежи. 

Мегазвездата на "Планета" тотално се е побъркала без работа и за доказателство сподели любителство видео, в което се разтяга в парка и споделя за ново хоби. А по-късно и за една неочаквана среща с популярна звезда, при който започва уроци по актьорско майсторство. 

Не сте очаквали да видите Ивана в тази поза... ВИДЕО

Шок! Измамили жестоко Ивана с 200 бона СНИМКИ

"Йога е великолепно преживяване. Изпълва ме с радост, хармония, осъзнаване на себе си и вътрешно спокойствие", пише тя под скандалното видео. Некоординираните движения на Ивана будят смях сред йога запалянковци, които коментират "медитацията" на звездата като неуспешен първи път. 

Тези дни певицата на народа пък се срещна с Димитър Маринов, който увещала да й дава частни уроци по актьорско майсторство.  "Беше толкова хубаво да празнувам 24-и май - деня на духовността, с един толкова ерудиран, фин и знаещ човек- Димитър Маринов! Благодаря ти, че ми припомни колко уникален и колоритен е българският език! Човекът, който 19 години не се е прибирал в България, ме изпълни с удивление и надежда! С нетърпение очаквам новата дата, за да се включа в твоята Академия за актьори", пише Ивана./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

бай Гъдю

бай Гъдю 28.05.2020 9:51

Мераклиите нямат свършване, а кифлите са вечни...